Τι χρώμα πρέπει να έχει το κρέας; Πότε είναι επικίνδυνο

Το χρώμα είναι σημαντικό όταν κανείς αγοράζει, αποθηκεύει και μαγειρεύει κρέας και πουλερικά. Αλλά, γιατί υπάρχουν διαφορές στο χρώμα και τι σημαίνουν; Παρακάτω θα δείτε τον βασικό οδηγό με ερωτήσεις και απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις διαφορές στο χρώμα που μπορεί να έχει το κρέας, το κοτόπουλο και άλλα πουλερικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Medicalland.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιώργος Τράγκας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1
Από 9 Σεπτεμβρίου, 7 – 10 το πρωί