Διατροφή: Ποιες τροφές συνδέονται με παχυσαρκία και κατάθλιψη

83

Έναν συσχετισμό ανάμεσα στην κατανάλωση τροφίμων υψηλών σε κορεσμένα λιπαρά οξέα, τα οποία οδηγούν σε παχυσαρκία και την ανάπτυξη φαινοτύπων κατάθλιψης ανακάλυψαν οι επιστήμονες σε νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης που διεξήχθη σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Gladstone. Περισσότερα στο medicalland

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.