Γιατί δεν πρέπει να μαγειρεύουμε το φαγητό μας μέσα σε αλουμινόχαρτο

613

Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες διερευνούν τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να προκληθούν από υπερβολική έκθεση στο αλουμίνιο. Για παράδειγμα, υψηλές συγκεντρώσεις αλουμινίου έχουν εντοπιστεί στον εγκεφαλικό ιστό ασθενών με νόσο του Αλτσχάιμερ. Την ίδια στιγμή, μελέτες, έχουν δείξει ότι η υψηλή πρόσληψή του, μπορεί να ευθύνεται για  παθήσεις των οστών ή νεφρική δυσλειτουργία αλλά και ότι σχετίζεται με μειωμένη ανάπτυξη των εγκεφαλικών κυττάρων.

Διαβάστε περισσότερα στο medicalland.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...