Φανταστείτε να βλέπατε το δικό σας παιδί να παίζει με κάτι τέτοιο…(ΒΙΝΤΕΟ)

380

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ενός βίντεο, που απεικονίζει δύο κοριτσάκια προσχολικής ηλικίας να κάθονται και να παίζουν στην ράχη ενός πύθωνα μήκους πέντε μέτρων.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό της Σουμάτρα, του μεγαλύτερου από τα περίπου 18.000 νησία που αποτελούν έδαφος της Ινδονησίας, ενώ το τεράστιο ερπετό βρίσκεται

Σημειώνεται, πως αν κι οι πύθωνες δεν είναι δηλητηριώδη φίδια, εν τούτοις έχουν αποδειχθεί πολλάκις θανατηφόρα για τους ανθρώπους, καθώς τυλίγονται γύρω από τα θύματά τους, προκαλώντας ασφυξία και εν τέλει τον θάνατο.

Κατά καιρούς, έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά εξαφανίσεων αγροτών ή κατοίκων της υπαίθρου, με πολλούς να κάνουν λόγο για επιθέσεις από πύθωνες.
Το συγκεκριμένο είδος πύθωνα, που απαντάται κατά κόρον στις ζούγκλες τις νοτιοανατολικής Ασίας, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιθετικά είδη πύθωνα παγκοσμίως, με το μήκος του να φτάνει ως και τα 8 μέτρα και σε βάρος τα 120-150 κιλά, ενώ μπορεί να επιτεθεί ακόμα και σε θηράματα βάρους 250 κιλών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...