«Κόλαφος» ο Γ.Τράγκας: Στο στόχαστρο Δούρου, Ψινάκης & Τσίπρας – «’Έβαλαν’ στον τάφο 100 ανθρώπους – Δεν τους νοιάζει ούτε ο πόνος ούτε το Έθνος»

Μέσα από την εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 fm, ο Γιώργος Τράγκας μίλησε για το πόρισμα των εισαγγελέων στο Μάτι, τις  ποινικές διώξεις και εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στην κ. Δούρου.

Συγκεκριμένα ανάφερε:

«Η κ. Δούρου δεν παραιτείται, δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί και να φύγει από τα κοινά μέχρι να κριθεί από τη δικαιοσύνη. Εγκληματικές ευθύνες για το θάνατο 100 ανθρώπων στο Μάτι. Δεν έχει λογική, ευθιξία, δεν έχει τσίπα. Είναι πολιτικά ανόητη, πιστεύει ότι με την έκφραση μίας ανείπωτης θλίψης «καθάρισε», νομίζει πως λέγοντας λυπάμαι πολύ, «καθάρισε». Αυτό νόμιζε και στην Μάνδρα, αυτό δείχνει όχι μόνο ότι είναι ανόητη πολιτικά αλλά και επικίνδυνη.  Η κόρη του αστυνομικού και της νοικοκυράς είναι αυτής της στόφας. Μεγάλο χουντάκι ίδιο με τον Τσίπρα. Όταν πνίγηκαν οι άνθρωποι στη Μάνδρα επέδειξε την ίδια αναισθησία. Προεκλογικά έλεγε πως αν δεν γίνουν τα αντιπλημμυρικά έργα θα παραιτηθεί και θα πάει σπίτι της. Έβαλε στον τάφο 100 ανθρώπους κι εκείνη δεν πήγε σπίτι της. Εξέφρασε την θλίψη της και εξαφανίστηκε. Έχει κολλήσει στην καρέκλα και κανένας στο Μαξίμου δεν την διώχνει. Έλεγε ψέματα και το μόνο που έκανε είναι να βάλει το σύντροφο της στην ΕΥΔΑΠ. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η κονόμα. Αν ήταν άνθρωποι, ευαίσθητοι θα είχαν παραιτηθεί. Μπροστά στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους,  βάζουν πρώτα τις καρέκλες τους. Είναι όλοι αυτοί μία συμμορία, δεν ενδιαφέρονται για τον πόνο».

Και πρόσθεσε:

«Η κ. Δούρου «διασκέδασε» το θάνατο μιλώντας για τις ευθύνες προηγούμενων κυβερνήσεων. Θέλουν να συμψηφίσουν τους θανάτους των ανθρώπων στο Μάτι και την Μάνδρα με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.  Όταν έρχεσαι στην εξουσία και ανακαλύπτεις επικινδυνότητα λόγω άναρχης δόμησης την καταγγέλλεις και παίρνεις τα μέτρα σου. Η κυρία Δούρου κρύβεται στην «αγκαλιά» του γιου των χουντικών εργολάβων και γλίτωσε την πρώτη φορά στη Μάνδρα. Η κυρία Δούρου με όλες αυτές τις δηλώσεις μπροστά σε νεκρά παιδιά δεν αναγνωρίζει τις ευθύνες της. Η κ. Δούρου με τελείως αλλαγμένο look, «φτύνει» τον κόσμο, προσβάλλει τους αδικοχαμένους και ο Τσίπρας την αφήνει, δεν τον νοιάζει ούτε ο πόνος ούτε το έθνος. Η ίδια είχε δουλέψει ένα φεγγάρι σε ινστιτούτο αμυντικών αναλύσεων επί Άκη Τσοχατζόπουλου για να αναλύει την πολιτική της Τουρκίας. Κυκλοφορούν και φωτογραφίες της κυρία Δούρου η οποία χτυπάει παλαμάκια στον Άκη Τσοχατζόπουλο την ώρα που χορεύει, την οποία έχει διαψεύσει, η φωτογραφία όμως υπάρχει στο διαδίκτυο. Η απάντηση της κ. Δούρου είναι το μοντέλο για την πολιτική χυδαιότητα του Σύριζα, όπως και η  χυδαιότητα του κ. Πολάκη προσβάλλει τον μέσο άνθρωπο αλλά και η κ. Γεροβασίλη με τις προληπτικές προσαγωγές και τις παρακολουθήσεις πολιτών στο διαδίκτυο».

Ο Γιώργος Τράγκας αναφέρθηκε και στον κ. Ψινάκη: «Ο Ψινάκης πρέπει να αλλάξει χώρα. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Ψινάκης εκείνη την ώρα ένας απλός πολίτης που έχασε την γυναίκα του και το παιδί του αναρωτιέται γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος ή γιατί δεν το βουλώνει. Ο Ψινάκης προκαλεί οργή».

«Έζησα δίπλα σε πρωθυπουργούς, άλλος πρωθυπουργός ήταν  ο Καραμανλής άλλος ο Τσίπρας. Ο Καραμανλής ήταν κύριος, τζέντλεμαν, αυτός εδώ είναι πολιτικό χαμαιτυπείο, καταγώγιο», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Τράγκας είπε:

«Οι διάλογοι που αναφέρει το εισαγγελικό πόρισμα που λέει «να καούν να βάλουν μυαλό τα όρνια», ποιος ηλίθιος το είπε; Δείχνει πως αυτός που το είπε έπρεπε ήδη να διώκεται καθώς θεωρείται πλημμέλημα.  Μία άλλη αναφορά λέει: «Και χωρίς αέρα τα ίδια θα είχαμε».

«Ο Τσίπρας αποδεικνύεται από χίλιες πλευρές ότι έπαιζε θέατρο. Ο πολιτικός αλήτης στις 11-12 η ώρα έπαιζε θέατρο μπροστά στους πολίτες. Έλεγαν ότι έστειλαν καραβάκια και είχαν ήδη αναφορές για νεκρούς. Οποιοσδήποτε άλλος θα είχε κλάψει εκείνο το βράδυ. Επί Τσίπρα κατέστη λίαν επικίνδυνη η χώρα μας».

Όσο για τις δηλώσεις της κ. Γεροβασίλη είπε: «Δεν μπορώ τα μνημονιακά κόμματα που κοροϊδεύουν το μυαλό. Η κ. Γεροβασίλη έπρεπε να πάει σπίτι της. Κυρία Γεροβασίλη πάρτε φόρα, ελάτε να μας παρακολουθήσετε και να μας συλλάβετε. Η κ. Γεροβασίλη θα φύγει πολιτικά κλοτσηδόν».

Τέλος για τον κ. Πολάκη δήλωσε: «Ο κ. Πολάκης εμφανίζεται με αλήτικη φρασεολογία. Ήρθε και με βρήκε συγγενής του κ. Πολάκη και μου έδειξε φωτογραφίες στις οποίες έχει φάει τέτοιο ξύλο που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Αύριο θα κάνω αποκαλύψεις για το συγκεκριμένα θέμα!»

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει