Γ.Τράγκας: Το μέλλον της Ελλάδας φαντάζει ζοφερό – Απειλούμαστε άμεσα με σημαντικές εθνικές απώλειες

357

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας καταπίνει την μια μετά την άλλη τις προσβολές του Ζάεφ , αποδεικνύοντας ότι υλοποιεί εντολές, είτε εκβιαζόμενο, είτε όχι, απλά και μόνο για να κρατάει την εξουσία και να νέμεται τα οφέλη της! Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά FM. Επίσης ευχαρίστησε την Παμμακεδονική Ένωση των ΗΠΑ ή οποία αποφάσισε να τον τιμήσει για τις τεράστιες προσπάθειες που έχει κάνει στην υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα είπε:

«Με συγκίνηση άκουσα από τα στελέχη του Ελλάς FM, ότι η Παμμακεδονική Ένωση των Ηνωμένων Πολιτειών θα με τιμήσει για τις προσπάθειές μου στο Μακεδονικό ζήτημα, για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας και τα εθνικά θέματα, κάνοντάς με επίτιμο μέλος της. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που οι Μακεδόνες των ΗΠΑ αλλά και ο Ελλάς FM -το ραδιόφωνο που μεταδίδει καθημερινά την εκπομπή μου στα Παραπολιτικά FM- σκέφτηκαν να οργανώσουν μια εκδήλωση για τον θείο και όσα λέει επί δεκαετίες. Ήδη απάντησα καταφατικά στην πρόσκλησή τους και θα είμαι στη Νέα Υόρκη την ημέρα που θα οριστεί.

Επίσης, θα κάνω μια μεγάλη ραδιοφωνική εκπομπή μαζί με τα στελέχη του Ελλάς FM για όλη την ομογένεια, για όλους τους Έλληνες που κατοικούν και εργάζονται στην μεγάλη χώρα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά πολλούς φίλους στη διοίκηση του Ντόναλντ Τραμπ για την θερμή επικοινωνία με το περιοδικό CRASH.

Ένα περιοδικό έκπληξη που θα κυκλοφορήσει παραμονές Χριστουγέννων. Ένα εορταστικό τεύχος πλούσιο σε ύλη, αποκαλυπτικά θέματα και συνεντεύξεις φωτιά.

Χρόνια πολλά και πάλι σε όλους τους Νικολήδες και τις Νικολέτες. Πολλές ευχές από την εκπομπή μου σε όλους τους ναυτικούς που ταξιδεύουν μακριά από τις οικογένειες τους και σε όλα τα μέλη των ναυτιλιακών εταιριών.

Όπως έχω πει κατ’ επανάληψη στις εκπομπές μου, οι Σκοπιανοί εξαπατούν τον διεθνή περίγυρο, με την ανοχή και την σύμφωνη γνώμη του Τσίπρα και της παρέας των εθνομηδενιστών. Ο Ζαεφ, η σημερινή κυβέρνηση του γειτονικού κρατιδίου δεν πρόκειται ούτε να τηρήσουν την συμφωνία της λίμνης, ούτε να σεβαστούν τις προϋποθέσεις τόσο για το όνομα (δηλαδή να ονομάζονται βόρεια Μακεδονία) όσο και για τις αλυτρωτικές επιχειρήσεις στα εδάφη της βορείου Ελλάδος. Ήδη, πριν ακόμη έρθει η συμφωνία στο ελληνικό κοινοβούλιο και κυρωθεί με ανάλογες μεθόδους και ατμόσφαιρα εκείνων που επικράτησαν στο Σκοπιανό κοινοβούλιο, ο Ζόραν Ζαεφ βγήκε και μίλησε ανοιχτά για Μακεδονία του Αιγαίου και για Μακεδόνες που πρέπει να μαθαίνουν την μακεδονική γλώσσα στα σχολεία της βορείου Ελλάδος. Ο κολλητός του Τσίπρα και υπάλληλος του Σόρος δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα. Ξεδιάντροπα διατυμπανίζει ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Θεσσαλονίκη και γενικά στην Μακεδονία μας δυτική και ανατολική. Ήδη προπαγανδιστικά δημοσιεύματα αναφέρουν μεθοριακά χωρία ή πόλεις που δήθεν πλειοψηφούν οι Μακεδόνες σε εισαγωγικά. Δηλαδή οι Σκοπιανοί. Τόσο οι Αμερικανοί, ο Νίμιτς, όσο και το ΝΑΤΟ έσπευσαν να τραβήξουν το αυτί του Ζαεφ, λέγοντάς του ότι το παρακάνει. Και αυτό βέβαια γίνεται γιατί η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Δεν έχει περάσει από την Αθήνα και ο Τσίπρας ουσιαστικά έχει πολιτική νεκροφάνεια. Είναι γουοκινγ ντεντ… Ο Ζάεφ πήρε το μήνυμα και έσπευσε να τα μαζέψει, να τα διαψεύσει… Αλλά, ένα βίντεο που έπαιξε παντού, αποδεικνύει ότι όλα αυτά περί Μακεδονίας του Αιγαίου και μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα τα είπε. Για την ακρίβεια τα κραύγασε χωρίς αιδώ.

Δυστυχώς το πολιτικό προσωπικό της χώρας καταπίνει την μια μετά την άλλη τις προσβολές, αποδεικνύοντας ότι υλοποιεί εντολές, είτε εκβιαζόμενο, είτε όχι, απλά και μόνο για να κρατάει την εξουσία και να νέμεται τα οφέλη της. Οι καιροί είναι πονηροί και στην Αθήνα κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι ελλιποβαρής και βουλιάζουν στην κινουμένη άμμο του μνημονίου. Ο Ερντογάν παίζει χοντρό παιχνίδι ως ανερχομένη περιφερειακή δύναμη ανάμεσα στον Πούτιν και στον Ντόναλντ Τραμπ. Μέχρις στιγμής έχει καταφέρει να βγάζει γλώσσα στη Δύση, να κοντράρει τους Αμερικανούς αλλά να παραμένει στο ΝΑΤΟ συνομιλώντας ταυτόχρονα με την Μόσχα. Έχει καταφέρει να αγοράζει όπλα και πυρηνικούς αντιδραστήρες από την Μόσχα, χωρίς να απομονώνεται πλήρως από την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες. Αυτό βέβαια οφείλεται στην γερή υποστήριξη που έχει η Άγκυρα από το Βερολίνο. Ήδη το παιχνίδι χοντραίνει στην ανατολική μεσόγειο. Το ρωσικό υπουργείο των εξωτερικών λίγο πριν συναντηθεί ο Τσίπρας με τον Πούτιν, προειδοποίησε το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς να μην αυξήσουν την στρατιωτική παρουσία τους στην Κύπρο. Αυτό φυσικά είναι στήριξη στο παιχνίδι του Ερντογάν, που ζητάει μοιρασιά στα κοιτάσματα του νησιού και πιέζει του Αμερικανούς και την ExxonMobil. Είναι βέβαιο ότι ο Πούτιν θα θυμίσει στον Τσίπρα ότι με δική του εντολή απελάθηκαν οι Ρώσοι διπλωμάτες και είναι πολύ πιθανόν πίσω από τα εικονικά χαμόγελα της συνάντησης να του πει, να του μιλήσει, για τις σχέσεις του με τα εκατομμύρια του Σόρος. Επίσης ο Ρώσος, όπως εκτιμώ, θα του εξηγήσει ότι σε περίπτωση εμπλοκής μας με την Τουρκία δεν θα έχει μαζί του, ούτε τους Ευρωπαίους, ούτε την Μόσχα. Σίγουρα θα του αφήσει να εννοηθεί ότι ο Ερντογάν συνεργάζεται στενά και με το Βερολίνο και με την Μόσχα.

Τα πράγματα στην γειτονιά μας σκοτεινιάζουν επικίνδυνα. Το θέμα είναι, όπως συχνά λέω, σε ποιανού τα χέρια θα σκάσει όλο αυτό που συσσωρεύεται στην περιοχή. Το πιθανότερο είναι να εκραγεί στα χέρια του Τσίπρα, χωρίς να αποκλείουμε να τα πάρει όλα επάνω του ο Μητσοτάκης. Το μνημόνιο θα γίνει Βεζούβιος γιατί τα οικονομικά νούμερα δεν βγαίνουν. Ούτε οι φόροι, ούτε οι ασφαλιστικές εισφορές. Το 2019 η πείνα θα σφυρίζει σαν παγωμένος αέρας σε όλη την κοινωνία. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για να μας οδηγήσουν σε τραπέζι διαπραγματεύσεων με σημαντικές εθνικές απώλειες. Τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος απειλούνται άμεσα. Η αποδυνάμωση της κοινωνίας, οικονομικά και ηλικιακά, δίνει το κατάλληλο timing σε όλους τους γείτονες. Η κλυδωνιζόμενη Ευρώπη δεν πρόκειται καν να σκιρτήσει στις εκκλήσεις μας για βοήθεια».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...