Γ.Τράγκας: «Οι γελοίοι των Αθηνών οδηγούν την χώρα σε πόλεμο με την Τουρκία»

Για μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και για μια κλιμακούμενη ένταση που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε πόλεμο με την Τουρκία έκανε λόγο ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή του Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90,1.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι θέμα χρόνου η σύγκρουση με την Τουρκία του Ερντογάν. Η Άγκυρα προετοιμάζει τη διεθνή κοινή γνώμη διαβάζοντας καθημερινά τις εκθέσεις για τη πλήρη αποδυνάμωση της ελληνικής οικονομίας και την καταρράκωση του φρονήματος και της αντοχής των πολιτών της.

Ο Τσαβούσογλου κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη και του είπε ότι αποτελούν casus belli τα 12 μίλια, δηλαδή αιτία πολέμου!!!

Φεύγοντας από το υπουργείο Εξωτερικών, ο κος ΣΤΑΖΙ ως συνένοχος του Τσίπρα για τη συμφωνία της Λίμνης, έδωσε το δικαίωμα στους γείτονες να εμπεδώσουν την αμφισβήτηση για το ειδικό καθεστώς του Αιγαίου και να απειλήσουν πάλι με πόλεμο.

Ο κος Κοτζιάς δεν προσέθεσε στην Ελληνική επικράτεια ούτε μια Θεσσαλία, ούτε μία Μαγνησία. Ούτε διπλασίασε το ελληνικό έδαφος προς την περιοχή της κόκκινης γαρίδας!!!

Ο γελοιωδέστατος όλων τα πήρε όλα πίσω χθες λέγοντας ότι «εγώ απλά ανακοίνωσα πως είναι έτοιμα τα Προεδρικά Διατάγματα για την αιγιαλίτιδα ζώνη».

Ο κος ΣΤΑΖΙ που βοήθησε τον Τσίπρα σε ένα πλήθος πολιτικών ανομημάτων πριν παραιτηθεί, ξεκαθάρισε ότι ούτε αυτός ούτε ο πρωθυπουργός πρόκειται να δώσουν στην δημοσιότητα την 9σέλιδη επιστολή παραίτησής του.

Δηλαδή τα πάντα γίνονται ερήμην του ελληνικού λαού, στο σκοτάδι και σε ατμόσφαιρα ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση αφού ο μετά Βαΐων και Κλάδων και συγκινητικών λόγων κος ΣΤΑΖΙ επετέθη πάλι εναντίον του κου Καμμένου και αποκάλυψε ότι η καταγγελίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας περί Σόρος για χρηματισμό της κυβέρνησης δεν προκάλεσαν ουδεμία αντίδραση.

Όπως είπε ο Κοτζιάς «ούτε ο Τσίπρας ούτε κάποιος άλλος αντέδρασε στο υπουργικό συμβούλιο».

Oι γελοίοι των Αθηνών οδηγούν τη χώρα σε πόλεμο με την Τουρκία και σε νέα συνθήκη της Λοζάνης.

Θα γίνει επεισόδιο και θα οδηγηθούμε με δραματικό τρόπο σε τραπέζι διαπραγμάτευσης με την Τουρκία να απειλεί ότι θα φύγει από το ΝΑΤΟ εάν δεν δικαιωθεί σε νέα καταγραφή και μοιρασιά των νήσων του Αιγαίου.

Ο Κοτζιάς αποκάλυψε ότι εντός της κυβέρνησης την εξωτερική πολιτική χαράσσουν μαζί, πράγματα που έκαναν και στη Λέσχη Αξιωματικών, απόντος του υπουργού Εξωτερικών.

Δηλαδή παρά τα όσα λέει ο Καμμένος έχουν συμφωνήσει για τα επόμενα βήματα, τόσο για τη Λίμνη των Πρεσπών όσο και για τα υπόλοιπα.

Ο κος ΣΤΑΖΙ κάρφωσε πάλι χθες με δύναμη τον ευεργέτη του λέγοντας ότι όσα έκανε στο υπουργείο ήταν σε συνεννόηση με τον Τσίπρα, άρα ο ίδιος δεν έχει την πρώτη ευθύνη ούτε για την αναγνώριση των Σκοπίων ούτε για την αιγιαλίτιδα ζώνη που προκάλεσε την οργή των Τούρκων.

Ο Τσίπρας τον έβαλε να μιλήσει για την επέκταση των 12 μιλίων και το ερώτημα είναι γιατί το έκανε τώρα προκαλώντας την αντίδραση του Τσαβούσογλου που κάλεσε άμεσα τον Έλληνα πρέσβη και του έκανε συστάσεις.

Αποκαλύφθηκε χθες επίσης, ότι ο διπλασιασμός του Εθνικού εδάφους δεν υπήρξε ποτέ γιατί ο Κοτζιάς έχει ετοιμάσει κάποια προεδρικά διατάγματα που δεν έχουν υπογραφεί ούτε έχουν καμία ισχύ!!!

Είναι φληναφήματα που πετάει η κυβέρνηση προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Ο Κοτζιάς πλέον μιλάει για χοντρό θέατρο Τσίπρα – Καμμένου και τους καρφώνει λέγοντας ότι έχουν συμφωνία για τα τέλη Μαρτίου αλλά αναρωτιέται τι θα κάνουν εάν τελειώσει νωρίτερα ο Ζάεφ.

Πάμε για πόλεμο με την Τουρκία. Για την ακρίβεια πάμε για εκσυγχρονισμό της Λοζάνης ενώ ήδη αναγνωρίσαμε την μακεδονική ταυτότητα και μακεδονική γλώσσα έτσι ώστε να μπορούν οι Σκοπιανοί να δυναμώσουν τις αλυτρωτικές επιχειρήσεις τους!!!

Αναρωτιέμαι εάν ο Τσίπρας θέλει να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές μέσα σε κλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία και σε πλήρη ποινικοποίηση της πολιτικής ατμόσφαιρας στην Ελλάδα.

Οι σύμβουλοί του θέλουν ατμόσφαιρα, όπως τότε στην δίκη των κρεάτων με τον Ιωαννίδη να ετοιμάζει την ανατροπή του Μακαρίου που οδήγησε στην διχοτόμηση της Κύπρου.

Η ένταση με την Τουρκία, όπως πιστεύουν μερικοί μέσα στην κυβέρνηση, σκεπάζει τις δηλώσεις του Ρέγκλινγκ ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για να μην κοπούν οι συντάξεις και ότι αυτά που λέγονται είναι πολύ προσωρινά.

Η ένταση με την Τουρκία και η ποινικοποίηση της ατμόσφαιρας σκεπάζει τις δηλώσεις του κ Ντάισελμπλουμ που έβγαλε βιβλίο για την κρίση στην Αθήνα, ο οποίος δήλωσε ότι είναι πολύ πρόωρο να ζητήσουμε αναστολή της μείωσης των συντάξεων γιατί μόλις βγήκαμε από τα μνημόνια.

Tο ζεύγος Παπαντωνίου οδηγείται σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού με ομόφωνη απόφαση ανακριτού και εισαγγελέως.

Ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του αρνήθηκαν όλες οι κατηγορίες για μίζες που σύμφωνα με το κατηγορητήριο πήρε ο πρώην υπουργός μέσα από λαβύρινθο τραπεζικών λογαριασμών, προκειμένου να κοστολογηθεί παραπάνω η επισκευή έξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει