ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ! Εκεχειρία με δόντια από τους «4» – Φοβούνται εκπλήξεις στην Κ.Ο.

Σ εξέλιξη η συνεδρίαση – Απουσίες με νόημα από Καραμανλή και Σαμαρά – ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΣΤΗ ΝΔ! Βουλευτές μαζεύουν υπογραφές – «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΩΣΕ ΜΑΣ»: Ποιοι ζητούν την παρέμβαση του για να αποφευχθεί η γενική σύρραξη

nea_dimokratia

Μια ύστατη προσπάθεια να διασωθεί η ενότητα της Ν.Δ. έκαναν οι 4 υποψήφιοι για την αρχηγία με κοινή συνάντηση λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Μετά τη συνάντησή τους οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσαν την ακόλουθη κοινή δήλωση :

«Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου, οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, συναντηθήκαμε και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της Παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του Καταστατικού. Αντίπαλος μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου».

Αμέσως μετά τη συνάντηση δηλώσεις έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία να βρεθούν όλοι μαζί οι υποψήφιοι. Όπως είπε «τα χθεσινά γεγονότα αποτελούν παρελθόν, πλέον κοιτάμε μπροστά ενωμένοι. Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συναίνεσης και συμφωνήσαμε να συνεχισθούν οι διαδικασίες, όπως προβλέπει το καταστικό μας, για την εκλογή νέου προέδρου. Εκλογές 22 Νοεμβρίου, αντίτιμο στα 3 ευρώ, όλοι μπορούν να ψηφίσουν με την ταυτότητά τους αρκεί να βρίσκονται στους εκλογικούς καταλόγους του ΥΠΕΣ. Η Ν.Δ. θα παραμείνει ενωμένη και δυνατή για να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων των πολιτών.

Στο μεταξύ λίγο νωρίτερα ο Γενικός Διευθυντής της Ν.Δ. Κώστας Τσιμάρας που βρέθηκε και χθες στο επίκεντρο της έντονης αντιπαράθεσης με τον κ. Μεϊμαράκη με δήλωσή του ανακοίνωσε ότι αύριο ανοίγουν οι προσφορές για τις τεχνικές εταιρείες: «Επειδή υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση σχετικά με τη διαδικασία επιλογής της εταιρείας για τη μηχανογραφική υποστήριξη της εκλογής νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, επαναλαμβάνω την ομόφωνη απόφαση της ΚΕΦΕ σύμφωνα με τη οποία αύριο Πέμπτη 15/10 θα ανοιχτούν οι κλειστές προσφορές των όποιων εταιρειών θελήσουν να μετάσχουν στη διαφανή διαγωνιστική διαδικασία –σύμφωνα με τη πρόσκληση ενδιαφέροντος που έχει αναρτηθεί στο site του κόμματος- με τη παρουσία των εκπρόσωπων των υποψηφίων. Κάθε άλλο που λέγεται και γράφεται εξακολουθεί να βλάπτει την τιμή και την υπόληψή μου και ρίχνει νερό στο μύλο της Κυβέρνησης που ισοπεδώνει με τις πολιτικές της τα λαϊκά στρώματα».

Συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΟ της Ν.Δ. και αφού είχε προηγηθεί η συνάντηση των 4 υποψηφίων για την αρχηγία. Η συνεδρίαση της ΚΟ γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και με απόντες τους πρώην αρχηγούς και πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάστε επίσης

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΣΤΗ ΝΔ! Βουλευτές μαζεύουν υπογραφές

«ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΩΣΕ ΜΑΣ»: Ποιοι ζητούν την παρέμβαση του για να αποφευχθεί η γενική σύρραξη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει