Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ: Ξεκινάει διαδικασίες εκλογής του νέου προέδρου στο τέλος του μήνα

μειμαρακισ
Έτοιμος για την εκκίνηση της διαδικασίας εκλογής του νέου προέδρου της ΝΔ μέχρι το τέλος του μήνα εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εμφανίζεται έτοιμος να ζητήσει από τον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο να ξεκινήσει τις διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού, όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος.

Ο ίδιος μιλώντας με τους συνεργάτες του και στελέχη του κόμματος, τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως είναι μεταβατικός πρόεδρος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», ανεξάρτητα από την στήριξη που έχει από το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, αλλά και από τους πρώην προέδρους του κόμματος, τους Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, δεν έχει διάθεση να παραμείνει ούτε για λίγους μήνες στην ηγεσία του κόμματος.

«Όποιος θέλει μπορεί κάλλιστα να βάλει υποψηφιότητα και να κατέβει στην βάση και να διεκδικήσει την εκλογή του» φέρεται να έλεγε σε πολιτικούς του φίλους το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, λίγο πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.

«Είμαι μεταβατικός, μην το ξεχνάτε» έλεγε με έμφαση και ακύρωνε εξ αρχής οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση για την παραμονή του στην ηγεσία της ΝΔ, είτε για μερικούς μήνες είτε έως το καλοκαίρι του 2016 που είναι προγραμματισμένο το τακτικό συνέδριο του κόμματος.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει