«Κεραυνοί» από τη Φώφη: «Να φύγουν τώρα όσοι μπαίνουν στον πειρασμό της καρέκλας»

"Καρφιά" για Χρυσοχοίδη - Εκτός γραμμής ο Καμίνης

Εκρηκτική ήταν κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία κάλεσε να φύγουν τώρα, όσους μπαίνουν στον πειρασμό της καρέκλας.

Η κ. Γεννηματά, αποδοκίμασε τη στάση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και στελεχών της παράταξης που «όχι μόνο δεν είχαν τα κότσια να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, τις υπόγειες συναλλαγές τους, αλλά έμειναν μέσα, ως Δούρειοι Ίπποι για να υπονομεύσουν».

«Γι’ αυτό όσοι ακόμα στον πολιτικό μας φορέα αισθάνονται ευάλωτοι και επιρρεπείς στον πειρασμό της καρέκλας να φύγουν Τώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναλαμβάνοντας μεγάλο μέρος της ευθύνης για το εκλογικό αποτέλεσμα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στην ανάδειξη νέων στελεχών.

Η διαφοροποίηση Καμίνη

Την ίδια στιγμή, ο πρώτος βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης για χάρη του οποίου έμεινε εκτός κοινοβουλίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι και ο πρώτος που διαφοροποιείται επισήμως και καθαρά από την επίσημη γραμμή, όπως την εκφράζει η Φώφη Γεννηματά.

Ο κ. Καμίνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News24/7, αναφερόμενος στην συγκρότηση της κυβέρνησης και τη συμμετοχή σε αυτή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που αυτομάτως διεγράφη από το ΚΙΝΑΛ είπε: «Στα θετικά της γαλάζιας κυβέρνησης είναι ορισμένα στελέχη του, όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, αλλά και η προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα σοβαρό πρωθυπουργικό γραφείο». Η δήλωση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση τόσο με την κριτική που ασκήθηκε στην συγκρότηση της κυβέρνησης συνολικά, όσο και ειδικότερα για την απόφαση του κ. Μητσοτάκη να υπουργοποιήσει το πρώην στέλεχος του κόμματος.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει