Τι είπαν Τσίπρας – Βασιλικός στο Ζάππειο

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βασίλης Βασιλικός, συναντήθηκαν στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου.

Ο πρωθυπουργός, αφού τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ,  χαρακτήρισε «πολύ σημαντική κίνηση» την παρουσία του συγγραφέα.

Στη συνέχεια τον ευχαρίστησε λέγοντάς του ότι «είσαι ένας διανοούμενος, από τους κορυφαίους αυτή τη στιγμή στα γράμματα της χώρας μας» σπεύδοντας μάλιστα να τονίσει ότι δεν έχει σκοπό να του κάνει κομπλιμέντο, αλλά «είναι η πραγματικότητα».

Επίσης, έκανε ιδιαίτερη μνεία στη στάση του κ. Βασιλικού αναφέροντάς του ότι «συμβολίζεις τους αγώνες για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη και νομίζω ότι αυτόν τον αγώνα δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να δίνουμε και όλο το επόμενο διάστημα. Ήθελα να σ’ ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σου».

Από την πλευρά, ο κ. Βασιλικός ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ως επιβράβευση. Σχολιάζοντας μάλιστα την πρόταση που του έγινε ανέφερε πως «το “επικεφαλής” μου την έδωσε στο κεφάλι», εκφράζοντας έτσι την έκπληξη που ένιωσε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιώργος Τράγκας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1
Από 9 Σεπτεμβρίου, 7 – 10 το πρωί