Η Σ. Βούλτεψη στον Γ. Τράγκα: Ο λαός κατάλαβε ότι η Δημοκρατία κινδύνευε – Ο Τσίπρας έχει τελειώσει

"Eίχαμε ένα καθεστώς σταλινισμού, μαδουρισμού - Μπήκαν βίαια στο DNA μας"

«Ο Κυρ. Μητσοτάκης το έχει δηλώσει. Δεν θα υπάρξει περικοπή συντάξεων, ούτε θα μειωθεί το αφορολόγητο», τόνισε η Βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Τράγκα, στο Νέο Κανάλι Ε. Όπως ανέφερε η κ. Βούλτεψη, «όλα τα νούμερα της οικονομίας μας είναι βυθισμένα και το φωνάζουμε καιρό τώρα. Έχουμε χάσει 5 χρόνια. Μπορεί η όλη η Ελλάδα πλέον να είναι μπλε αλλά δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι. Με τι να χαρούμε, με το Μάτι ή με τις Πρέσπες;»

Η γνωστή δημοσιογράφος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι, ο λαός κατάλαβε ότι η Δημοκρατία κινδύνευε και ότι είχαμε ένα καθεστώς σταλινισμού, μαδουρισμού, όπου ήθελαν να αλλάξουν την πίστη μας, τα βιβλία μας. Μπήκαν βίαια στο DNA μας. «Ο Τσίπρας έχει τελειώσει και το κατάλαβα από τότε που είπε στον Κ. Μητσοτάκη, «είσαι πολύ λίγος εσύ να μιλάς για μένα». Αυτό δεν το λες σε κανέναν».

Όσο αφορά στις εξελίξεις με τον κ. Βενιζέλο η κ. Βούλτεψη είπε τα εξής: «Αυτό που θέλω να πω για τον κ. Βενιζέλο, είναι πως όταν ήμουν κυβερνητική εκπρόσωπος, δεν σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο να μου πει το οτιδήποτε. Έδειχνε έναν σεβασμό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει