Άγρια μετωπική σύγκρουση Τσίπρα-Μητσοτάκη με πρωτοφανείς εκφράσεις!

Τσίπρας: «Είστε ζάμπλουτος κ. Μητσοτάκη» - Μητσοτάκης: «Η οικογένεια σας έκανε δουλειές και λεφτά με τη Χούντα»

Ανάρμοστη επίθεση του πρωθυπουργού στον πρόεδρο της ΝΔ: «Είσαι πολύ λίγος για να μιλάς εσύ για εμένα»!!!

Άγρια επίθεση μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ξεκινώντας με την φράση «Είσαι πολύ λίγος για να μιλάς εσύ για εμένα»! Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός είπε «δεν μπήκα στην πολιτική για να γίνω πλούσιος, ενώ εσύ προέρχεσαι από ζάμπλουτη οικογένεια». Χαρακτήρισε μάλιστα τον κ. Μητσοτάκη ως ‘Στέφανο Χίο της πολιτικής’: «Εγώ κ. Μητσοτάκη δεν έχω εξοχικό στην Τήνο μεσοτοιχία με τον κ. Χριστοφοράκο, δεν έχω το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι, δεν έχω κουμπάρο, ούτε ανέβηκα ποτέ στο σκάφος του Μαρινάκη, έχετε μετατρέψει τη ΝΔ από σοβαρό κόμμα σε σκανδαλολογική εφημερίδα.»

Εξίσου όμως αιχμηρή ήταν και η απάντηση του προέδρου της ΝΔ: «Μην μου κουνάτε το δάχτυλο! Η οικογένεια μου επί Χούντας ήταν εξορία, ενώ η δική σας έπαιρνε δουλειές κι έκανε λεφτά. Ο κ. Μαρινάκης ούτε κουμπάρος μου είναι, ούτε στο σκάφος του πάω. Έχω το πλεονέκτημα να είμαι από πολιτική οικογένεια. Έτσι είδα την πολιτική από μέσα και απομυθοποίησα την εξουσία. Εσείς όχι.»

Προσπαθώντας να απαντήσει και να κλείσει την συζήτηση ο Τσίπρας ανέφερε στίχο γνωστού ποιητή λέγοντας «δεν φταίει αυτός, τόσος ήταν».

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Θα αναγκαστείτε να πιείτε το πικρό ποτήρι» 

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Νάτος, νάτος ο Τσίπρας ο σκαφάτος»

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει