ΠΑΣΟΚ: Ο τουρίστας Θεοχαρόπουλος βρήκε τον προορισμό του (ΕΙΚΟΝΑ)

Με μια λιτή αλλά ειρωνική δήλωση σχολίασε το ΠΑΣΟΚ την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου.

«Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε. Ο τουρίστας βρήκε τον προορισμό του», τόνισε το ΠΑΣΟΚ σε tweet σχετικά με την ανάληψη υπουργικών καθηκόντων από τον Θανάση Θεοχαρόπουλου στο υπουργείο Τουρισμού μετά την παραίτηση της Ελενας Κουντουρά.

 

Μαργαρίτης: Πράξη που τραυματίζει την έννοια της πολιτικής

Από την πλευρά του, ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΚΙΝΑΛ και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στην υπουργοποίηση του Θ. Θεοχαρόπουλου, είπε:

«Στο υπουργείο Τουρισμού τοποθετήθηκε κάποιος που αντιμετωπίζει την πολιτική ως τουρίστας. Τον Δεκέμβριο καταψηφίζει την κυβέρνηση στον προϋπολογισμό και δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και τον Μάιο ορκίζεται υπουργός της. Από γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Σαμαρά βρίσκεται σήμερα σε θέση υπουργού στην κυβέρνηση Τσίπρα. Πρόκειται για πράξεις που τραυματίζουν την έννοια της πολιτικής. Αύριο όσα στελέχη από την ΔΗΜΑΡ κινούμαστε στον χώρο της Κεντροαριστεράς έχουμε προγραμματισμένη πανελλαδική συνάντηση για την ίδρυση της πολιτικής κίνησης Ανανεωτική Αριστερά και θα κάνουμε δημόσιες ανακοινώσεις μέσα στην άλλη βδομάδα.

Καλώ όσους ελάχιστους έχουν παραμείνει στη ΔΗΜΑΡ να ακολουθήσουν την προσπάθειά μας που ξεκίνησε το 2015 για ισχυρή Κεντροαριστερά, ανταγωνιστικά και με τον ΣΥΡΙΖΑ και με την ΝΔ. Είναι φανερό ότι από το Μαξίμου εξελίχθηκε ένα σχέδιο μεταγραφών στελεχών από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ για να χτυπηθεί το Κίνημα Αλλαγής. Οι προσωπικές σκοπιμότητες τραυματίζουν τις αξίες της πολιτικής. Ο κόσμος δεν θα τις ανεχτεί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει