Φαρσοκωμωδία Παπαχριστόπουλου: Μένει μέχρι να φύγει!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στη Βουλή! Το γκαζοζέν αυτοκίνητο του Παπαχριστόπουλου και η παράκληση Βούτση

Μετά την γκαζόζα του κ. Φωκά τώρα έχουμε το χαλασμένο αυτοκίνητο του κ.Ππαχριστόπουλου που προφανώς είναι γκαζοζέν. Πρίν λίγο ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε δηλώσει στον Σκάι ότι θα παραιτηθεί αλλά θα αργήσει λίγο γιατί χάλασε το αυτοκίνητο του.

Τελικά θα μείνει προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της κύρωσης του Πρωτοκόλλου Ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Ο κ. Παπαχριστόπουλος έφτασε στη Βουλή με την παραίτηση ανά χείρας και μπήκε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής. Όμως λίγο μετά τις 12 βγήκε από το γραφείο του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και ανακοίνωσε ότι ο κ. Βούτσης του ζήτησε να μείνει βουλευτής για λίγο ακόμα.

Του ζήτησε να μείνει για πέντε ημέρες ακόμα μέχρι να ψηφιστεί το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

«Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής να μην παραιτηθώ για πέντε μέρες, για να κυρωθεί το πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ της πΓΔΜ. Αφήνω κατά μέρος τα προσωπικά και θα παραιτηθώ σε πέντε μέρες, το πολύ, μετά την κύρωση του πρωτοκόλλου. Δεν είμαι ήρωας, δεν κάνω εξυπηρέτηση σε κανέναν», είπε βγαίνοντας από το γραφείο του Νίκου Βούτση ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται, η Βουλή έχει γίνει ένα απέραντο δελφινάριο προκειμένου κάποιοι από τους «Εθνοπατέρες» να παραμείνουν στην καρέκλα λίγο ακόμα.

Διαβάστε επίσης:Μας δουλεύουν αγρίως: Ο Παπαχριστόπουλος είπε ότι θα παραιτηθεί σε λίγο γιατί…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιώργος Τράγκας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1
Από 9 Σεπτεμβρίου, 7 – 10 το πρωί