Ένας τζέντλεμαν της ελληνικής δημοσιογραφίας στον Γ. Τράγκα

Τον γνωστό δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα φιλοξένησε ο Γιώργος Τράγκας στην τηλεοπτική του εκπομπή στο νέο κανάλι Epsilon. Ο κ. Χαρδαβέλλας μίλησε για την απόφαση του να κατέβει στον πολιτικό στίβο με το Κίνημα Αλλαγής της Φώφης Γεννηματά. «Κοιτάω τον κόσμο στα μάτια και δεν ντρέπομαι» είπε ο έμπειρος δημοσιογράφος τονίζοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησε την δημοσιογραφία δεν τα άρπαξε από κανέναν και δεν υπήρξε διαπλεκόμενος. Σύμφωνα με τον κ. Τράγκα ο Κ. Χαρδαβέλλας θα προσφέρει έργο καθώς τον γνωρίζει καλά από δεκαετίες που εργάστηκε στις εφημερίδες με τα ρεπορτάζ του και τις εκπομπές που παρουσίαζε στην τηλεόραση.

«Δεν ήταν έμπορος της δημοσιογραφίας» τόνισε ο κ. Τράγκας για τον Χαρδαβέλλα που τον πιστεύει πολύ και τον ρώτησε πως κατέληξε στο ΠΑΣΟΚ για να πάρει την απάντηση ότι: «με έχει παντρέψει ο Γιώργος Γεννηματάς». «Έκλεισα τον κύκλο μου στην δημοσιογραφία και γνωρίζω τα προβλήματα του κόσμου σαν δημοσιογράφος» πρόσθεσε ο κ. Χαρδαβέλλας. Για τις πολιτικές εξελίξεις, ο Κώστας Χαρδαβέλλας υπογράμμισε ότι ο Τσίπρας βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο και θα πληρώσει την συμφωνία των Πρεσπών. Κατά την γνώμη του δημοσιογράφου ο Τσίπρας «ξεπληρώνει χρέη στους ξένους και τους κάνει την δουλειά τους σαν Φιλιππινέζα!»

Τέλος, ο Γ. Τράγκας ρώτησε τον καλεσμένο του για το τι βλέπει στο Αιγαίο:«Δεν φοβάμαι θερμό επεισόδιο γιατί οι προκλήσεις των Τούρκων συμβαίνουν από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου. Θα τα βρούμε στη μοιρασιά για το πετρέλαιο…» κατέληξε ο Κ. Χαρδαβέλλας.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας θα είναι υποψήφιος στην Β’ Αθηνών.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει