Έλληνες σωθήκαμε! Το λέει και ο Μακρόν….(ΕΙΚΟΝΑ)

385
Theon

Την αποτίμηση του χθεσινού, ιστορικού, Eurogroup κάνει σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. Ο κ. Μακρόν χαρακτηρίζει “πολύ θετική” τη συμφωνία για το ελληνικό χρέος που βάζει, όπως λέει, τη χώρα μας μπροστά σε “μια νέα αφετηρία”.

Ο ένοικος των Ηλυσίων Πεδίων εκτίμησε σήμερα ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Λουξεμβούργο για το χρέος της Ελλάδας ήταν “πολύ θετική” και καταδεικνύει ότι “η Ευρώπη προχωρά παρά τις δυσκολίες”. “Χαιρετίζω την πολύ θετική συμφωνία για το ελληνικό χρέος, μια νέα αφετηρία για αυτή τη φίλη χώρα την οποία στηρίζει τόσο η Γαλλία”, ήταν η ανάρτηση του Εμανουέλ Μακρόν στο Twitter.

 

“Παρά τις δυσκολίες, η Ευρώπη προχωρά: αυτήν την εβδομάδα, μια ιστορική γαλλογερμανική συμφωνία για την ευρωζώνη και μια αληθινή έξοδος από την κρίση για την Ελλάδα. Η Ευρώπη των αποτελεσμάτων υπάρχει όταν δείχνουμε αποφασιστικότητα”, πρόσθεσε.

Ο Μακρόν θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες, για την κρίσιμη σύνοδο κορυφής της ΕΕ όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν το μέλλον της ευρωζώνης και την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...