Ανήκουστο: Αφαίρεσαν 38 αντικείμενα απο το στομάχι ενός… «φαταούλα» (ΕΙΚΟΝΑ)

357

Ένας άνδρας στην Ινδία είχε την κακή συνήθεια να καταπίνει… μεταλλικά αντικείμενα. Ένας 52χρονος άνδρας που πάσχει από κάποια μορφή ψυχιατρικής διαταραχής, βρέθηκε στο νοσοκομείο για την καθιερωμένη μαγνητική εγκεφάλου, στο πλαίσιο της θεραπείας του.

Έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο ασθενής στο στομάχι τους είχε συνολικά 38 μεταλλικά αντικείμενα,μεταξύ των οποίων κλειδιά, μεταλλικές πρόκες, μολύβι με μυτερή λεπίδα, μία κάρτα SIM, έναν μαγνήτη και πολλά κέρματα. Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στην Ινδία και προκειμένου να αφαιρεθούν τα μεταλλικά αντικείμενα απαιτήθηκαν δύο χειρουργικές επεμβάσεις, διάρκειας 45 λεπτών η κάθε μία.

Στην πρώτη χειρουργική επέμβαση αφαιρέθηκαν 22 αντικείμενα, ενώ στη δεύτερη τα υπόλοιπα. Η οικογένειά του δεν είχε καταλάβει τίποτα για τη συνήθειά του, ενώ αν δεν είχε γίνει αντιληπτό από τους γιατρούς θα είχε πεθάνει.

Μάλιστα, ο 52χρονος δεν υπέστη κανένα εσωτερικό τραύμα από τα μεταλλικά αντικείμενα και μετά την αφαίρεσή τους, επέστρεψε στο σπίτι του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...