Εφτάψυχη γάτα: Την βρήκαν θαμμένη μέσα στα χιόνια κι όμως κατάφερε να ζήσει! (Photo)

Δεν είναι μύθος τελικά ότι οι γάτες είναι εφτάψυχες κι αυτό αποδεικνύεται με το τελευταίο περιστατικό που συνέβη στην Αμερική.

Η «Φλάφι» (αυτό το όνομα της έδωσαν) έφτασε στο κτηνιατρείο του Καλισπέλ καλυμμένη με χιόνια και έχοντας χάσει τις αισθήσεις της την περασμένη εβδομάδα, αλλά κατάφερε τελικά, χάρη στους διασώστες της, να βγει νικήτρια.

Σύμφωνα με το ABC News, οι ιδιοκτήτες μιας γάτας βρήκαν την Φλάφι θαμμένη κάτω από το χιόνι. Το ζώο πιθανότατα πέρασε πολλές ώρες στις πολικές θερμοκρασίες της Μοντάνα. Όταν λοιπόν την βρήκαν, την μετέφεραν κατευθείαν στο κτηνιατρείο.

Οι Δρ. Τζέβον Κλαρκ και δρ. Τσίνα Κόρουμ προσπάθησαν αμέσως να την θερμάνουν, καθώς δεν κινούνταν καθόλου.
Οι γιατροί την σκέπασαν αμέσως με ζεστές κουβέρτες

Οι γιατροί την σκέπασαν αμέσως με ζεστές κουβέρτες. «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είμαι σε αυτό το επάγγελμα 24 χρόνια και ήταν κυριολεκτικά καλυμμένη από πάγο. Η θερμοκρασία της ήταν τόσο χαμηλή που ούτε το θερμόμετρο δεν μπορούσε να την διαβάσει», είπε ο Δρ. Κλαρκ.

Η Φλάφι σκεπάστηκε με ειδικές κουβέρτες και της έκαναν ένα ζεστό μπάνιο για να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος. Λίγες ώρες μετά την άφιξή της στην κλινική, άρχισε επιτέλους να κινείται. Μετά από μερικές ώρες στην εντατική, η Φλάφι ανάκτησε πλήρως τις δυνάμεις της και είναι πλέον ξανά μια πανέμορφη και χνουδωτή γάτα.

Η Φλάφι, όπως λέει και το όνομά της, είναι μια χνουδωτή και πανέμορφη γάτα

Το κτηνιατρείο ανάρτησε την ιστορία της Φλάφι στο Facebook και συγκέντρωσε δεκάδες κολακευτικά σχόλια.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει