Δεν θα το πιστεύετε: Δείτε το ιαπωνικό σουτιέν που… τεστάρει την αγάπη σας και ανοίγει μόνο όταν!… (Εικόνες)

Πρόκειται για μια… ζώνη αγνότητας για στήθη!

Το σουτιέν «true love tester» είναι το πρώτο επιστημονικά σχεδιασμένο εσώρουχο για τις γυναίκες που διαβάζει πραγματικά τα σήματα του σώματός σας. Η Ravijour, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αυτό το περίεργο προϊόν, αναδεικνύει το ένδυμα ως «ένα επαναστατικό σουτιέν που ξέρει πώς αισθάνονται πραγματικά οι γυναίκες». Φαίνεται ότι το σουτιέν δεν μπορεί να «ξετυλιχθεί» παρά μόνο αν η κυρία που το φοράει νιώσει «πραγματική αγάπη» και… ερεθισμένη!

Δείτε πώς λειτουργεί η τεχνολογία:

Το σουτιέν διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες που μετρά την καρδιακή συχνότητα του χρήστη. Τα δεδομένα που συλλέγονται από τους αισθητήρες αποστέλλονται σε μια ειδική εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, όπως αναφέρει το japaninsides.

Εάν ο καρδιακός ρυθμός του φέροντος φθάσει ένα προκαθορισμένο όριο, το σουτιέν… ξετυλίγεται από μόνο του.

Εδώ είναι μερικά επιστημονικά λόγια για το σουτιέν:

«Όταν διεγείρεται η μυελός των επινεφριδίων εκκρίνει κατεχολαμίνη, η οποία επηρεάζει το αυτόνομο νεύρο και διεγείρει τον καρδιακό ρυθμό. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας διαβάζει το σήμα της καρδιάς της γυναίκας και το αποστέλλει σε μια ειδική εφαρμογή μέσω Bluetooth για ανάλυση. Στη συνέχεια, η εφαρμογή υπολογίζει το True Love Rate με βάση τις αλλαγές στον καρδιακό ρυθμό με την πάροδο του χρόνου.».

Η Ravijour, μια εταιρεία που έχει ως σύνθημα, «Κάνουμε οτιδήποτε για τις γυναίκες», διαφημίζει την έκρηξη του σουτιέν τους ως «όργανο δοκιμής για την αληθινή αγάπη» και αποτελεί μέρος της καμπάνιας τους «Mood Up» για να γιορτάσει την 10η επέτειο της εταιρείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ν. Αναστασίου

Crashonline.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιώργος Τράγκας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1
Από 9 Σεπτεμβρίου, 7 – 10 το πρωί