Τρόμος: Δείτε ΤΙ εμφανίστηκε σε μεσαιωνικό κάστρο! (Εικόνες)

860
Ο 50χρονος Jon Wickes πήρε τον 12χρονο γιο του Harry και πήγαν βόλτα στο μεσαιωνικό κάστρο Eynsford για να μάθουν περισσότερα για την ιστορία του. Ο μικρός Harry θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή και έβγαλε μία φωτογραφία του κάστρου, στην οποία όμως διακρίνεται και μία περίεργη σκοτεινή φιγούρα.
Όπως είπε αργότερα, εκείνη την ώρα δεν ήταν κανένας άλλος στο κάστρο, παρά μόνο οι δυο τους. Στη φωτογραφία, ωστόσο, φαίνεται ξεκάθαρα η φιγούρα και ενός τρίτου ατόμου με σκούρα ρούχα.Ο 50χρονος προβληματισμένος από τη φωτογραφία, απευθύνθηκε σε έναν ερευνητή μεταφυσικών φαινομένων προκειμένου να διαπιστώσει τη φύση της περίεργης φιγούρας. Ο ερευνητής με τη σειρά του επισκέφτηκε το κάστρο δύο φορές, χωρίς ωστόσο να βρει κάποιο στοιχείο που να συνδέεται με τη μυστηριώδη μορφή, όπως αναφέρει το strange.


Σύμφωνα βέβαια με τους θρύλους της περιοχής, το 1130 μμ στο κάστρο ζούσε ένας μοναχός, χωρίς να υπάρχει ωστόσο κάποια πληροφορία γύρω από τη ζωή του. Ο Jon, θέλοντας, όμως να μάθει περισσότερα για αυτό τον… περίεργο κύριο, πόσταρε τη φωτογραφία στο Διαδίκτυο. Όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε χαμός και πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι η φιγούρα δεν είναι τίποτα άλλο από μία τρύπα στο κάστρο.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...