Εκπληκτικό: Δείτε ποιανού απόγονος είναι η εκπρόσωπος της Ιαπωνίας για το Μις Κόσμος 2018! (Εικόνες)

Η Kanako Date, εκπρόσωπος της Ιαπωνίας στον διαγωνισμό ομορφιάς της Miss World 2018, είναι  άμεση απόγονος ενός άρχοντα σαμουράι που βασίλεψε σε ένα τμήμα της Ιαπωνίας κατά τον 17ο αιώνα.

Ο άρχοντας σαμουράι, Date Masamune, κυβέρνησε στην περιοχή που είναι σήμερα γνωστή ως Sendai στο Νομό Miyagi, Κέρδισε το ψευδώνυμο «One-Eyed Dragon» αφού έχασε το ένα του μάτι όταν ήταν παιδί από την ευλογιά, σύμφωνα με το SoraNews24.

Γεννημένος στα τέλη του 16ου αιώνα, ο Masamune θεωρήθηκε ως εξαιρετικός στη στρατηγική του κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, η οποία ξεκίνησε το 1600 μέχρι το θάνατό του το 1636. Είναι επίσης γνωστός για το κράνος του που φέρει επάνω το φεγγάρι.

Η Kanako, εν τω μεταξύ, δεν είναι πολύ μακριά από την αριστοκρατική γενιά των σαμουράι παρά το γεγονός ότι απέχει 21 γενιές από αυτή. Το 22χρονο μοντέλο γνωρίζει ιαπωνικό χορό, κότο (ένα ιαπωνικό όργανο με χορδές) και τοξοβολία, ως χόμπι..

Η Kanako, η οποία στέφθηκε ως εκπρόσωπος της Ιαπωνίας για τον διαγωνισμό Miss World 2018 που θα διεξαχθεί στην Sanya της Κίνας, είναι επίσης μια ταλαντούχα γλωσσολόγος που μπορεί να μιλήσει σε πολλές γλώσσες, όπως αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά και κορεατικά. Επίσης, έχει σπουδάσει στην Κίνα και σήμερα σπουδάζει νομικά στο τέταρτο έτος του διάσημου Πανεπιστημίου Keio, της Ιαπωνίας.

Όμως αυτό που πραγματικά ενθουσίασε τους κριτές κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ταλέντου του Miss World 2018, ήταν η εκπληκτική φωνή της, κατά την ερμηνεία της στην aria «Vissi d’arte» από την «Tosca» του Giacomo Puccini.

Η νίκη της σε αυτό το τμήμα του διαγωνισμού ήταν η πρώτη για την Ιαπωνία μετά την εναρκτήρια επανάληψη του κομματιού το 1951..

Ν. Αναστασίου

Crashonline.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει