Ζητείται φιλόζωος για να κάνει επι πληρωμή διακοπές στη Σύρο

Όλοι ονειρεύονται καλοκαιράκι την Ελλάδα… Ελευθερία και ανεμελιά…

Τα χρήματα, ίσως, βάζουν φρένο στα όνειρα.

Όμως, μια αγγελία που προσέφερε εργασία – όχι ιδιαίτερα κουραστική- στη Σύρο, συνδύαζε και τα δύο.

Υπήρχε μια προϋπόθεση:να αγαπάς τα ζώα…

Η αγγελία που έγινε viral προ ολίγων ημερών ζητούσε κάποιον για να φροντίζει 70 γάτες, προσφέροντάς του μισθό, διαμονή, αυτοκίνητο και μία εκπληκτική θέα στο Αιγαίο.

Εμοιαζε με όνειρο και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε… ανάρπαστη με χιλιάδες υποψήφιους να στέλνουν τα βιογραφικά τους για να τη διεκδικήσουν.

Περίπου 1.000 Βρετανοί έστειλαν αιτήσεις για τη θέση εργασίας, την οποία είχε κοινοποιήσει η Joan Bowell, ιδιοκτήτρια του καταφύγιου.

Σύμφωνα με την Telegraph, τα εισερχόμενα μηνύματά της στο Facebook πήραν «φωτιά» από φιλόζωους, οι οποίοι προσπαθούσαν να την πείσουν πως είναι «υπεύθυνοι, αξιόπιστοι, ειλικρινείς και πρόθυμοι» άνθρωποι.

Ο συνολικός αριθμός των βιογραφικών αγγίζει τις 3.000 και οι αιτήσεις προέρχονται από κτηνιάτρους, γιατρούς, ακόμη και πρόσφυγες, οι οποίοι δηλώνουν παραπάνω από πρόθυμοι για να αναλάβουν τη θέση της κυρίας και του κυρίου Bowell, που ζουν στο νησί της Σύρου τα τελευταία επτά χρόνια.

Εκεί που ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι άρχισε να βοηθάει γατάκια που έβρισκε πεταμένα σε κάδους, άρρωστα ή τραυματισμένα, παίρνοντάς τα σπίτι τους και με τη βοήθεια κτηνιάτρων του νησιού προσπαθούσαν να τα σώσουν.

Πηγή: cnn.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει