Ο ΣΥΡΙΖΑ τρολάρει για τις… κατσαρίδες: «Εγώ έβαλα τη φωλιά στο γραφείο Μηταράκη»

Ειρωνικά αντέδρασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση Μηταράκη, πως βρήκε φωλιές με κατσαρίδες στο γραφείο του.

Ο υφυπουργός Εργασίας Νότης Μηταράκης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ είπε πως όταν πήγε να εγκατασταθεί στο γραφείο του στο κτήριο της οδού Σταδίου, βρήκε έναν άδειο χώρο με… κατσαρίδες.

«Βρήκα ένα άδειο γραφείο με δύο φωλιές κατσαρίδες, κάναμε απολύμανση τώρα και βλέπουμε» είπε ο κ. Μηταράκης, για να πάρουν τη… σκυτάλη βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Πετρόπουλος: Την μία φωλιά την έβαλα εγώ

Πρώτο σχόλιο για τις κατσαρίδες έκανε ο Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος ανέφερε με χιούμορ πως την μία φωλιά την έβαλε εκείνος.

«Δολιοφθορά για να δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού με κατσαρίδες» σχολίασε με χιούμορ ο πρώην υφυπουργός Κοινωνικής προσθέτοντας πως «όπως έλεγε και ο Τζίμης Πανούσης «εγώ τη σκότωσα, εγώ τη σκότωσα». Τη μία φωλιά εγώ την έβαλα. Η άλλη προφανώς ακολούθησε γιατί ήταν φίλη».

«Δολιοφθορά για να δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού με κατσαρίδες», κατέληξε μιλώντας στον Realfm 97,8 ο Τάσος Πετρόπουλος.

Σία Αναγνωστοπούλου: Εμείς βρήκαμε γυψοσανίδες που κρύβανε σκάνδαλα

Την πλάκα -με μία δόση ειρωνείας – συνέχισε η Σία Αναγνωστοπούλου.

«Ο κ. Μηταράκης βρήκε φωλιές κατσαρίδες στο γραφείο του. Εμείς βρήκαμε γυψοσανίδες που κρύβανε σκάνδαλα» σχολίασε στο facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.

«Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στους αναρχομαδούρους και τους άριστους. Εμείς οι άπλυτοι αφήσαμε κατσαρίδες, τα καθαρά παιδιά άφησαν γυψοσανιίδες».

«Η καθαριότητα και η τάξη είναι η μισή αρχοντιά, η άλλη μισή είναι η υποκρισία» τόνισε, ενώ κατέληξε :«Καλύτερα όμως να κυνηγάτε κατσαρίδες κ. Μηταράκη μου, παρά να σκάβετε για να βρείτε τα κλεμμένα του δημοσίου», κατέληξε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιώργος Τράγκας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1
Από 9 Σεπτεμβρίου, 7 – 10 το πρωί