Με βίντεο από το βέτο της Ελλάδας στο Βουκουρέστι η υποδοχή Καραμνλή (Εικόνες-Βίντεο)

Εν μέσω αποθέωσης έφτασε συνοδευόμενος από τη γυναίκα του Νατάσα Παζαίτη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο Βελλιδείο συνεδριακό Κέντρο.

Μπαίνοντας στην αίθουσα πλήθος κόσμου ασπάστηκε τον πρώην πρωθυπουργό. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα 15λεπτο βίντεο όπου θύμισε τις σημαντικότερες ιστορικές στιγμές και 9 των αρχηγών της παράταξης της ΝΔ.

Μεταξύ άλλων το βίντεο υπενθύμισε τις δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή για το βέτο στο Βουκουρέστι, τις δηλώσεις του για τα μέτρα που πρέπει να πάρει κυβέρνηση το 2009 στην οικονομία, την προφητική δήλωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ότι η Ελλάδα θα κατέληγε στο ΔΝΤ αν δεν άλλαζε το μείγμα της οικονομικής πολιτικής. Παράλληλα, προβλήθηκαν βίντεο με κορυφαίες στιγμές των Κωνσταντίνου Καραμανλή, Ευάγγελου Αβέρωφ, Γεώργιου Ράλλη, Κωσταντίνου Μητσοτάκη, Μιλτιάδη Εβερτ, Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Μεϊμαράκη και Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην αίθουσα βίσκονται όλοι οι υποψήφιοι βουκλευτεές της Νέας Δημοκρατίας στην Α. και Β Θεσσαλονίκης ενώ το παρών δίνουν όλες οι τάσεις του κόμματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει