Φοβερή αποκάλυψη: Τι λέει πρώην δικαστής για την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και τον Ερντογάν!!…

Η δικογραφία για το πραξικόπημα ήταν έτοιμη από πριν…

Περιέγραψε στο δικαστήριο το έγγραφο σκάνδαλο
“Από κάτω είχε ξεχαστεί ένα έγγραφο φακελώματος”

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης Εργκένεκον, όπου δικάζονται δικαστές και εισαγγελείς, ήρθε στην επικαιρότητα το ότι κατά τη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, είχε σχηματιστεί δικογραφία για γεγονότα τα οποία ακόμα δεν είχαν γίνει.

Στο 8ο Ποινικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, απολογούμενος ο πρώην δικαστής του 13ου Κακουργιοδικείου Μεχμέτ Φατίχ Ουσλου, αναφερόμενος στη δικογραφία που είχε σχηματίσει στις 1:00 το βράδυ της 16/7/2016, ο αναπληρωτής προϊστάμενος εισαγγελέας Άγκυρας Σερνταρ Τζοσκουν, αποκάλυψε ότι:

“Η δικογραφία σχηματίστηκε μόλις τρεις ώρες μετά από τα περιστατικά. Μάλιστα σχηματίστηκε δικογραφία για γεγονότα τα οποία δεν είχαν γίνει και δεν είχαν συμβεί. Μήπως αυτό το σκανδαλώδες έγγραφο είχε ετοιμαστεί από πριν σε μία εξομοίωση και ετοιμάστηκε από αυτόν τον εισαγγελέα;  Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι ο εισαγγελέας κήρυξε ως δράστη τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Εν προκειμένω ο εισαγγελέας εδώ χρησιμοποίησε φράσεις σαν να ήταν πολιτικό πρόσωπο. Με έγγραφη εντολή του εισαγγελέα Τζοσκουν με ημερομηνία 16/7, συλλαμβάνονται χιλιάδες δικαστές και εισαγγελείς. Μάλιστα κάτω από αυτήν ξεχάστηκε και ένα έγγραφο φακελώματος”.

Όταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου Χαϊντάρ Μετινερ τον ρώτησε “Αυτά τα έγγραφα σε σχέση με ποια κατηγορία τα διαβάζετε;”, ο Ουσλου απάντησε πως “Αυτό είναι το σημείο από το οποίο άρχισαν να με κατηγορούν ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης”…

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2364726697128377&id=1753954904872229

Σ.: Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο Ερντογάν ήξερε πως θα γινόταν πραξικόπημα και τα σχεδίασε όλα έτσι ώστε να παρουσιαστεί ο ίδιος ως δημοκράτης και εν τέλει να γίνει ο απόλυτος άρχοντας. Αναρωτιόμαστε. Είναι δυνατόν να γίνεται απόπειρα πραξικοπήματος και ο διευθυντής της υπηρεσίας πληροφοριών (ΜΙΤ) μετά να παραμένει στην θέση του; Αν δεν το αντιλήφθηκε πως θα γινόταν, γιατί δεν τον έχει στείλει ήδη στο σπίτι του ο Ερντογάν; Άρα το αντιλήφθηκε, το ήξερε, ενημέρωσε και από κοινού σχεδίασαν το τι θα κάνουν…

Πηγή: tourkikanea.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει