Η «τηλε-δημοσκόπηση» του Τσίπρα: Με πιο τρόπο συγκρίνει τα δικά του ποσοστά με του Κυριάκου

Οι δημοσκοπήσεις «πληγώνουν» τον Αλέξη Τσίπρα αφού σε κάθε μία από αυτές, βλέπει τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθούν πτωτική πορεία.

Γι΄αυτό και ο Πρωθυπουργός βρήκε ένα άλλο τρόπο να συγκρίνει τα ποσοστά τα δικά του με εκείνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δεν είναι άλλος από την… τηλεθέαση που κάνουν οι συνεντεύξεις του.

Όπως γράφει ο Βηματοδότης στη στήλη του στο Βήμα, ο κ.Τσίπρας ξέρει το τηλεοπτικό παιχνίδι, σε ποια κάμερα να κοιτάξει, πώς θα στηθεί, ποια ατάκα θα πει για να γράψει, πώς θα αστειευτεί με τον δημοσιογράφο (είτε αυτός είναι ξένος είτε όχι). Εχει δική του σκηνοθέτρια, τη Ζωή Χαλιδιά (αυτή που του κάνει τα σποτάκια που έχουν το σύνθημα «ήταν δίκαιο, έγινε πράξη).

Και κόπτεται για την τηλεθέαση που κάνει.

Υπάρχει το εξής παράδοξο: Ο κ. Τσίπρας έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στα μηχανάκια της AGB, παρά στις… δημοσκοπήσεις! Μαθαίνω ότι μετά από κάθε τηλεοπτική εμφάνισή του ζητεί να μάθει τα νούμερα τηλεθέασης. Οχι όμως μόνο για τον εαυτό του.

Ζητεί να μάθει και πώς τα πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συγκρίνει τα νούμερα ωσάν να είναι ένα είδος δημοσκόπησης για να βγάλει δικά του συμπεράσματα. Εν συνεχεία αναλαμβάνουν τα συριζοτρόλ να κάνουν τις αναλύσεις…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει