Έφαγαν και ήπιαν στη βεράντα του Μαξίμου – Το τραπέζι του Τσίπρα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές (ΕΙΚΟΝΕΣ)

725

Γεύμα στους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρέθεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου.

Οι συνδαιτυμόνες κάθισαν στο τραπέζι, που στήθηκε έξω, και το κλίμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media του Αλέξη Τσίπρα ήταν χαλαρό και ευχάριστο.

«Συνάντηση με τους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου. Όλοι έτοιμοι για τη μάχη απέναντι στη λιτότητα, απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό, απέναντι στην ακροδεξιά. Για μία προοδευτική Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εργασίας. Για μία Ευρώπη των πολλών. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλό αγώνα», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Συνάντηση με τους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου. Όλοι έτοιμοι για τη μάχη απέναντι στη λιτότητα, απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό, απέναντι στην ακροδεξιά. Για μία προοδευτική Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εργασίας. Για μια Ευρώπη των πολλών. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλό αγώνα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...