Φίλη απ’τα παλιά του Αλέξη και σύζυγος πρωτοκλασάτου Συριζαίου διεκδικεί τον Δήμο Κηφισιάς

858

.Η Αγγελική Παπάζογλου, σύζυγος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, πήρε τη μεγάλη απόφαση και κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς, με την υποστήριξη φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού της «Κοινωνία Παρούσα» θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Οπως αναφέρει η ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού, «όλοι και όλες, εμείς θέλουμε να συναποτελούμε μία κοινωνία παρούσα στα δρώμενα της πόλης γιατί πιστεύουμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, δηλαδή η διαχείριση των τοπικών υποθέσεων, δεν πρέπει να αφεθεί να είναι υπόθεση των ειδικών, όσων προέρχονται από τοπικά πολιτικά τζάκια ή από ομάδες ισχυρών συμφερόντων».

Η νεαρή Αγγελική Παπάζογλου δίπλα στον νεαρό Αλέξη Τσίπρα από την εποχή που ο νυν πρωθυπουργός μιλούσε υπέρ του κινήματος των καταλήψεων το μακρινό 1995

Στενή φίλη του Αλέξη Τσίπρα, η Αγγελική Παπάζογλου γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, όταν εκείνος ήταν υπεύθυνος από την Πολιτική Γραμματεία για τη Νεολαία του Συνασπισμού. Κατά δήλωσή του κ. Βούτση, η υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς υπήρξε στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων. «Ηταν εξέχον στέλεχος της Νεολαίας του Συνασπισμού, φίλη με τον Αλέξη, τη Δούρου, τον Παππά κ.α.», ανέφερε ο κ. Βούτσης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...