Αντώναρος στον Γ. Τράγκα: Ούτε με κιάλια δεν βλέπει αυτοδυναμία η ΝΔ

Στις κάλπες θα κριθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

753

Για τις σχέσεις του με τη ΝΔ και τους δύο πρώην προέδρους της Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, αλλά και για την «αυτοδυναμία που δεν θα δει, ούτε με κιάλια η ΝΔ όσο δεν μιλά στο κεντρώο κοινό», μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα ο πρώην υπουργός και πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος.

Εκτιμώντας ότι οι ικανότητες του νυν προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη θα κριθούν στις κάλπες από τον λαό, ο κ. Αντώναρος τόνισε ότι η σημερινή ΝΔ δεν ενθουσιάζει τον κόσμο και ότι εάν ο κ. Μητσοτάκης κερδίσει με μεγάλη διαφορά θα του βγάλει το καπέλο.

Αναφερόμενος στον κ. Σαμαρά δήλωσε ότι δεν έχουν πλέον καλές σχέσεις και σημείωσε με νόημα ότι ελπίζει να μην αληθεύει το «ότι πηγαίνει σε σαλόνια και κάνει κακόβουλα σχόλια για τον Κώστα Καραμανλή».

Αναφορικά με τον κ. Καραμανλή είπε ότι δεν τον βλέπει πλέον τακτικά, γιατί δεν θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση, όπως είπε. «Δεν θέλω να λένε ότι τώρα που είμαι σε εσάς μου είπε ο Καραμανλής να έρθω».

Ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει κόμμα αλλά πολιτικό φορέα αναφέρθηκε «Έγινε περίεργη διάρρηξη στο σπίτι μου, αλλά και στην πολυκατοικία που έχω το γραφείο μου. Ενώ μπήκαν μέσα δεν πήραν τίποτε»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...