Ζωή κατά Σαββίδη: «Έχει τύχει σκανδαλωδώς προνομιακής μεταχείρισης από την κυβέρνηση» (VIDEO)

136

Η επικεφαλής του κόμματος »Πλεύση Ελευθερίας» και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εμφανίστηκε χθες στην τηλεοπτική »Δίκη στον ΣΚΑΙ» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη. Εκεί είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα εναντίον κυρίως του Ιβάν Σαββίδη…

Από το 34:46 του βίντεο και μετά, ακούμε την παρακάτω συνομιλία.

Κυριάκος Θωμαΐδης:Και ξέρετε όπου φτώχεια, ανθίζει και ο τζόγος. Στην φτώχεια ανθίζει ο τζόγος. Και δυστυχώς οι στοιχηματικές εταιρείες, το είπε η κυρία Μπενέα, δεν πληρώνουν φόρους. Πλην του ΟΠΑΠ, οι υπόλοιπες 24, που είναι με προσωρινή άδεια λειτουργίας, κατά δήλωση πληρώνουν φόρους κι ενώ τους έχει τσιμπήσει η Αρχή Δημοσίων Εσόδων, δεν κάνει τίποτε για να εισπράξει.

Μαίρη Μπενέα: Δεν τους έχει τσιμπήσει, της έχουν πάει (της Αρχής…) τα στοιχεία, αλλά ακόμα…

Κυριάκος Θωμαΐδης: Ακόμα τα κρατάει εκεί.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εγώ ξέρω ότι ο ΟΠΑΠ χαρίστηκε στην εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη…

Στο 42:08 του βίντεο, έπειτα από μία ερώτηση του Γιώργου Μπούζου από το Metropolis FM της Θεσσαλονίκης προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με το αν οι ιδιοκτήτες των στοιχηματικών εταιρειών απολαμβάνουν την ασυλία της κυβέρνησης, επειδή ενδεχομένως δίνουν χρήματα στα ταμεία της, ακολουθεί ο εξής διάλογος.

Μαίρη Μπενέα: Να προσθέσω κάτι στην ερώτηση του Γιώργου. Δηλαδή η κυβέρνηση σε σχέση με τις στοιχηματικές εταιρείες, κυρία Κωνσταντοπούλου, είναι κάτι σαν συγκοινωνούντα δοχεία με κάποιους από τους επιχειρηματίες που έχουν τέτοιες στοιχηματικές, αφού δεν τους διώκει φορολογικά, δεν τους ελέγχει; Και φαίνεται ότι αγκαλιάζουν την κυβέρνηση με τα media που έχουν, είναι και medi-άρχες κάποιοι από αυτούς.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αν θέλετε να αποσαφηνίσετε περισσότερο την ερώτηση και νομίζετε ότι δεν την απάντησα, να την αποσαφηνίσετε. Αυτό που είπα εγώ όμως είναι σαφέστατο κι έχει να κάνει πρώτον με την προνομιακή μεταχείριση συγκεκριμένων επιχειρηματιών και συγκεκριμένων προσώπων…

Κυριάκος Θωμαΐδης: Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ακουστούν ονόματα, αυτό θέλει ο συνάδελφος, ονόματα θέλει, ποιοι;

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μα δεν μίλησα για τον κύριο Μελισσανίδη;

Πάμε και στο 44:12 του βίντεο.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θέλω να πω λοιπόν το εξής, για να μιλήσουμε και πιο, έτσι, αθλητικά. Υπάρχει ένας αθλητικός παράγοντας, ο κύριος Σαββίδης, που είναι γνωστό, ο ίδιος δήλωσε δημόσια, ότι λειτούργησε για λογαριασμό της κυβέρνησης στην υπόθεση των αδειών των media. Έκανε δημόσια δήλωση, για την οποία κατά την άποψή μου θα έπρεπε να είχε κινηθεί η Εισαγγελία Διαφθοράς, γιατί υπήρξε μία ομολογία του ίδιου του κυρίου Σαββίδη on camera. Ο ίδιος συγκεκριμένος αθλητικός κι επιχειρηματικός παράγοντας έχει τύχει σκανδαλωδώς προνομιακής μεταχείρισης, μέσα από τη διαγραφή οφειλών της ΣΕΚΑΠ. Ο ίδιος αθλητικός κι επιχειρηματικός παράγοντας φιλοξενεί τον υπουργό Οικονομικών στις κερκίδες των επισήμων, την ώρα που θα έπρεπε ο κύριος Τσακαλώτος να παλεύει για τη χώρα μας και ο ίδιος αθλητικός κι επιχειρηματικός παράγοντας τυγχάνει και του εξαιρετικού προνομίου να βγαίνουν δελτία Τύπου του Μαξίμου προς χάριν του.

Δείτε το βίντεο (επιλέγετε ημερομηνία 13/2) της εκπομπής εδώ  

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...