«Ακούς Φωφ’ και Νικολιό;» – Το απίθανο άκυρο ψηφοδέλτιο στην κάλπη της Λάρισας! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

andreas-1

Το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί στην Κρήτη, όπου νεαρή της εφορευτικής επιτροπής – με καταγωγή από την Καρδίτσα μάλιστα – ρώτησε τον Γιώργο Παπανδρέου ποιο είναι το όνομα του … πατέρα του, φαίνεται ότι ενέπνευσε Λαρισαίο ψηφοφόρο για να ρίξει ένα «άπαιχτο» ψηφοδέλτιο σε μία από τις κάλπες του Χατζηγιάννειου.

Το μήνυμα πάντως, παρά την… ακυρότητα της όλης διαδικασίας, το έριξε τόσο προς την Φώφη, όσο και προς τον Ανδρουλάκη στις εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου στην κεντροαριστερά. Το άκυρο ψηφοδέλτιο που βλέπετε παρακάτω κάνει το γύρο του διαδικτύου.

andreas1

 

Στον πρώτο γύρο, ψηφοφόρος από την Θεσσαλονίκη, θέλησε να δείξει την… προτίμηση του σε άλλο πολιτικό πρόσωπο, στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Φυσικά το παρακάτω ψηφοδέλτιο από το εκλογικό κέντρο της Τούμπας βγήκε άκυρο.

1kentroaristera

 

Η ερώτηση στον Παπανδρέου

Αφού έβγαλε τις απαραίτητες selfie με τους παλιούς ψηφοφόρους αλλά και αρκετούς φίλους του, που βρέθηκαν εκείνη την ώρα για να τον υποδεχτούν, έφτασε ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής.

Έδωσε την ταυτότητα του και η νεαρή κοπέλα αφού τον τσέκαρε στο tablet, είπε το αμίμητο: «Και το όνομα του πατέρα σας;»! Φυσικά ακολούθησε μεγάλο σούσουρο από τους δημοσιογράφους και όσους κατέγραφαν τη στιγμή!

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ψύχραιμος, δεν το σχολίασε και απλώς απάντησε «Ανδρέας». Πήρε το ψηφοδέλτιο και κατευθύνθηκε στην κάλπη…

Πηγή: onlarissa.gr, seLeo.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει