Συνεργασία – έκπληξη για τον Γιώργο Λιάγκα: Ποιον θα έχει μαζί του στον ΣΚΑΙ

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη ο Δημήτρης Παπανώτας μετά την αποχώρησή του από την πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Οι φίλοι του θα έχουν την ευκαιρία να τον βλέπουν από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ και μάλιστα στην νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που ήδη συμφώνησε με το κανάλι του Φαλήρου.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την νέα του τηλεοπτική στέγη και μίλησε για το καλωσόρισμα που του επιφύλαξαν οι νέοι του συνεργάτες. «Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….😊🙃😉😋❤», έγραψε στην σχετική ανάρτηση. Όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετές μέρες, ο Δημήτρης Παπανώτας, θα ενταχθεί στη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας στο κανάλι του Φαλήρου. Ωστόσο, ενδεχομένως θα παρουσιάσει και τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….😊🙃😉😋❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει