Κάτι τρέχει στον Alpha με την Μενεγάκη..

Κατά ένα τρίτο μειωμένο τουλάχιστον θα είναι το μπάτζετ της «Ελένης» για του χρόνου , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nassosblog.gr. Δεν είναι η μόνη εκπομπή βέβαια του Alpha που θα γίνουν μειώσεις μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του καναλιού.

Η εκπομπή είναι από τις ακριβότερες στο ημερήσιο πρόγραμμα του Alpha χωρίς να έχει τις επιθυμητές τηλεθεάσεις αν και φέτος πήγε λίγο καλύτερα στο δυναμικό κοινό.

Η μείωση του 30% όπως μου είπαν είναι δεδομένη καθώς στο συγκεκριμένο κομμάτι η Μενεγάκη δεν καλύπτεται με κάποιο συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιό της.

Η σχέση καναλιού – παρουσιάστριας δεν περνάει και την καλύτερή της φάση και αυτό βέβαια έχει να κάνει με την πολιτική που σκοπεύει να εφαρμόσει η νέα διοίκηση.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα , εκεί που δεν μπορεί να «ακουμπήσει» το κανάλι είναι στην αμοιβή της παρουσιάστριας αλλά και της αρχισυντάκτριάς της.

Πάντως στην παρούσα φάση «σπάσιμο» συμβολαίου δεν φαίνεται στον ορίζοντα σύμφωνα με το Nassosblog.gr. αφού οι φήμες λένε για επταψήφια ρήτρα που θα κληθεί να πληρώσει το κανάλι στην παρουσιάστρια για να την αποζημιώσει. Βέβαια το σπάσιμο νεύρων έχει ήδη ξεκινήσει.

Και γενικά στον Alpha με τα κοστολόγια να ξεψαχνίζονται για τα πάντα θα είναι ένα καλοκαίρι για γερά νεύρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει