Μη χάσετε σήμερα τον Γιώργο Τράγκα στον Ελεύθερο Σκοπευτή στις 22.00 στο Ε

Τρεις συνεντεύξεις φωτιά: Ο Π. Καμμένος μιλά για το άδειασμα από τον Τσίπρα - Ο Β. Μαρινάκης για τον πόλεμο που δέχτηκε από την κυβέρνηση επειδή αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει τον Καλογρίτσα - Ο Κρις Σπύρου αναλύει τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις επιπτώσεις της

Απόψε στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» στις 22:00 στο Νέο Epsilon.

Tρεις από τις σημαντικότερες συνεντεύξεις που έχω πάρει τον τελευταίο καιρό: Ο Πάνος Καμμένος μιλά για το «άδειασμα» που δέχθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και από τους πρώην έμπιστους συνεργάτες του στους ΑΝ.ΕΛ ,μέλη της κυβέρνησης. ‘Παρακαλούσαν οι βιοψίες να βγουν θετικές» είπε, μεταξύ άλλων.
Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για όλα. Για τις προσεγγίσεις από στελέχη της κυβέρνησης, για τις εντυπώσεις του από τον Πρωθυπουργό και για τον «πόλεμο» που δέχθηκε, όταν αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει την άδεια του Καλογρίτσα, όπως του ζήτησαν κυβερνητικά στελέχη.

Δείτε ακόμη: Τον πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Κρις Σπύρου -πρώην πολιτειακό γερουσιαστή και πρώην πρόεδρο της Βουλής των Δημοκρατικών του Νιου Χαμσάιρ, έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της Ομογένειας στις Η.Π.Α., να μιλά για τη Συμφωνία της λίμνης και τις επιπτώσεις που θα έχει. Καλή Κυριακή!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει