Έξαλλος ο Αντώνης Λιάρος για την κάλυψη της πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων: «Τα Mega δεν χτίζονται με π@@@@@ς» (Εικόνα)

Οργισμένη ανάρτηση με αφορμή τη μη κάλυψη της έκτακτης είδησης για την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων έκανε ο Αντώνης Λιάρος, ο οποίος θυμήθηκε τις εποχές Μega και το πώς το κανάλι στο οποίο εργαζόταν διαχειριζόταν τόσο σημαντικά γεγονότα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος παρουσίαζε και το δελτίο ειδήσεων του σταθμού στο παρελθόν έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Τα Mega δεν χτίζονται με π….ς. Χθες το βράδυ καιγόταν η Παναγία των Παρισίων. Πρώτο Θέμα σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου.

Στην ελληνική τηλεόραση του Survivor, του Masterchef και των άλλων ριαλιτοσήριαλ, δεν βρέθηκε ένα κανάλι να κάνει μια έκτακτη σύνδεση για να μεταφέρει τις συγκλονιστικές εικόνες με τις οποίες ριγούσε ολόκληρη η υφήλιος.

Ευτυχώς που υπάρχουν τα sites και τα social media με τα βιντεάκια τους. Και μην μου πεί κανείς ότι δεν κόβεται το ριάλιτι στο prime time, γιατί έχουμε ζήσει μυθικούς καυγάδες Παναγιωτόπουλου – Μπουτου, ή, παλαιότερα, Λεβεντογιάννη – Γιαννίκου για τα «έκτακτα» στα μεγάλα γεγονότα.

Και πάντα νικούσε η ενημέρωση. Έτσι χτίζονται τα μεγάλα ΜΜΕ. Πού είσαι Mega… Πόσο λείπεις».

H ανάρτηση του Αντώνη Λιάρου:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει