Επίθεση Πολάκη σε Καμπουράκη: «Με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά»

Επίθεση στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

«Καμπουράκη, με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η «ΑΠΑΝΤΗΣΗ” σου. Ψευτιές ανακατεμένες με μετάνοια ,θλίψη και μίσος για να δικαιολογήσεις τη νέα αργομισθία ,την οποία εγκαινίασες με το ρατσισμό απέναντι στους τυφλούς. Πάρτο χαμπάρι, όσο ψηλά και να κοιτάξεις δεν μπορείς ούτε να με δεις. Ευτυχώς για σένα το κατάλαβες νωρίς και δεν σιμώνεις στα Χανια, ως υποψήφιος βουλευτής γιατι μετά θα μοιαζε η όψη σου με το κάρβουνο της ψυχής σου από το μαύρισμα που θα πάθαινες …», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook.

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, με αφορμή ανάρτηση του κ. Πολάκη στο Facebook για το «μαύρο» χιούμορ του δημοσιογράφου, που φόρεσε μαύρα γυαλιά για να επιστρέψει στην εκπομπή με τον Δημήτρη Χατζή στο ΣΚΑΙ είχε γράψει, σε άρθρο του με τίτλο: «Εγώ θα σου πω ποιος είναι σίχαμα, Παύλο Πολάκη» όπου εξηγεί πως επρόκειτο για μια κίνηση αυτοσαρκασμού, για την οποία ζήτησε «συγγνώμη» σε όποιους ανθρώπους έπρεπε.

«Αν δεν ήσουν ένας ασυνάρτητος (κατ’ όνομα) ακροαριστερός, θα ήσουν ένας υπέροχος Χρυσαυγίτης», κατέληγε ο κ. Καμπουράκης στο άρθρο του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει