Κυκλοφορεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου

9.632

Καλό Πάσχα να έχετε όλοι σας

Το νέο εορταστικό Πασχαλινό Crash βρίσκεται ήδη στα περίπτερα και σίγουρα θα έχουμε ένα πλήθος αναταράξεων και δονήσεων στο πολιτικό σκηνικό μας.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε μια συγκλονιστική συνέντευξη υπόσχεται σε όλους ότι ο σημερινός πρωθυπουργός θα κάτσει στο σκαμνί και θα λογοδοτήσει για τη σκευωρία της Novartis.

Για πρώτη φορά ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να μιλήσει για όλα. Για τη Novartis, για το Μακεδονικό, για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Όσα λέει για τους σκευωρούς, όπως τους χαρακτηρίζει της Novartis είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά, ενώ δίνει έμφαση στις κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού, για τον οποίον επιμένει ότι θα τον πάει μέχρι τέλους, μέχρι το σκαμνί.

Στο Crash που κυκλοφορεί αποκαλύπτεται γιατί ο  Δημήτρης Αβραμόπουλος μπήκε στο κάδρο των πολιτικών αντιπάλων του Τσίπρα. Ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό.

Για πρώτη φορά και από πλήθος πηγών το Crash παρουσιάζει σε όλη την έκταση και το βάθος τα παρασκήνια των Ελληνοσκοπιανών και των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Όλη τη στρατηγική της Τουρκίας για να αρπάξει το μισό Αιγαίο, το ρόλο που παίζει ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών Χακάν Φιντάν και ένα πλήθος απόρρητων εγγράφων για τις ελληνοσκοπιανές σχέσεις.

Ακόμη, στο Crash που κυκλοφορεί ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για το θάνατο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου που κάηκε ξαφνικά μέσα στο Πόρσε Καγιέν, Τα «καυτά» ερωτήματα για τις σχέσεις του με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και η περίφημη εγκληματική οργάνωση των εκβιαστών στην οποία ο ένας δεν γνώριζε τον άλλο. Κάηκε από μηχανική βλάβη ή έκλεισαν το στόμα στον Μαυρίκο;

Στο Crash που κυκλοφορεί ο Αλέκος Αλαβάνος καταγγέλλει το ρόλο που παίζει ο Τσίπρας επί μνημονίου, μιλάει για τη μνημονιακή μετάλλαξη της Αριστεράς και στηρίζει εμμέσως πλην σαφώς τον Αντώνη Σαμαρά.

Στο Crash που κυκλοφορεί συνεντεύξεις:
Του γραμματέα Επικοινωνίας της κυβέρνησης Λευτέρη Κρέτσου, του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, του Βουλευτή της ΝΔ και πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά, του Βουλευτή ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου και του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...