Η άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας της Αλίκης (Βίντεο)

Άγνωστες πτυχές της ζωής της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από μια παιδική της φίλη η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» για τα παιδικά τους χρόνια.

Ο λόγος για τη Μαρία Μεγγούνη η οποία μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα περιστατικό κατά το οποίο η εθνική μας σταρ είχε πέσει στο πηγάδι με σκοπό να πνιγεί. Αφορμή γι΄αυτήν της την απόφαση είχε σταθεί η άρνηση της οικογένειά της να ακολουθήσει το επάγγελμα της ηθοποιού. Η Αλίκη ένιωθε ότι είχε γεννηθεί για να γίνει ηθοποιός. Σε αντίθεση περίπτωση, δεν υπήρχε λόγος να ζει…

«Κάποια στιγμή ακούμε φωνές, τρώγαμε απέξω εδώ στην αυλή. “Μπάρμπα Σίμο με σκοτώνουν”! Τρέχει ο πατέρας μου, “Ρε τι το κυνηγάς το κορίτσι”; Την κυνηγούσε μάλλον ο θείος, ύστερα το μάθαμε.

Και την περιλαβαίνει εδώ στη Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το ξύλο της αρκούδας έφαγε! Δεν ήθελε (σ.σ. ο θείος) καθόλου να ασχοληθεί με το θέατρο. Του ξεφεύγει και πάει στη στέρνα της θειας μου, Ακούει πλαφ, πέφτει μέσα! Έπεσε μέσα να πνιγεί! Τη γλίτωσαν αυτοί που δούλευαν εκεί στη θειά μου. “Αν δεν γίνει αυτό που θέλω θα πνιγώ”!

Την έβγαλαν, τη βουτάει από το μαλλί ο θείος της, τής ρίχνει και κανά δυο κλωτσιές! “Τώρα στη μάνα σου!”, της λέει. “Μαμά πες του θείου ό,τι και να γίνει, εγώ αυτό που θέλω θα το κάνω! Τέρμα και τελείωσε”! Ήθελε να γίνει θεατρίνα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει