Ο φανατισμός ταιριάζει στους ηλίθιους

425

Επειδή μπορεί και να μην το μάθατε…Επειδή μπορεί και να το ακούσατε και να το νομίζετε φάρσα, το έψαξα το θεματάκι και τελικά δεν είναι φάρσα !! Άρχισε ο πλειστηριασμός προβάτων.

Γράφει η Νανά Παλαιτσάκη

Το μονομελές πρωτοδικείο Γρεβενών αποφάσισε ότι υποχρεωτικά φεύγουν από την στάνη 200 πρόβατα γιατί ο ιδιοκτήτης τους χρωστάει ΕΦΚΑ 3.848 , 59 ευρώ και μια επιταγή 50 ευρώ.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στα 6000 ευρώ και η αξία του κοπαδιού φτάνει στις 12.000 Ευρώ . Αυτά είναι τ΄ άσχημα νέα για τον άνθρωπο.

Τα καλά νέα είναι ότι ο κτηνοτρόφος παραμένει ακόμη ελεύθερος και δεν έχει “παλουκωθεί” προς παραδειγματισμό για τους υπόλοιπους ασυνείδητους που προκαλούν με την χλιδάτη ζωή του να θέλουν να επιμένουν δηλώνοντας κτηνοτρόφοι.

Αυτά γίνονται στην πατρίδα που 1.000.000 άνθρωποι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία δεν έχουν ούτε κινητό , ούτε σταθερό τηλέφωνο. Αυτά γίνονται σε μια πατρίδα που στις φυλακές , η μαφία σκοτώνει ανενόχλητα , βγάζοντας την γλώσσα στο σωφρονηστικό σύστημα. Αυτά γίνονται σε μια πατρίδα που αν τολμήσεις και πεις ότι πιθανόν να έπρεπε να είμαστε πιο επιφυλακτικοί με την συμφωνία της λίμνης , θα σε πλασάρουν σαν φασίστα- γερμανοτσολιά – εθνικιστή. Αυτά γίνονται σε μια πατρίδα που επειδή μια νεαρή γυναίκα, άρχισε να φωνάζει μπροστά στον Τζανακόπουλο, ότι είναι “προδότες” όσοι υπέγραψαν την συμφωνία , οι βολεμένες μάντολες της αριστεροσοσιαλιστικής αριστοκρατίας των Β. Π , ξεσηκώνονται με κατεβατά ¨οργής στα social για το πως τόλμησε να μπει μια “κατακαημένη” και να τσιρίζει εναντίον του Τζανακόπουλου… και ότι αυτά μας κάνουν να μοιάζουμε με χώρα της Αφρικής . Δεν μου λέτε κορίτσια μήπως έχετε ρωτήσει πως αισθάνονται όσοι σαν μαλάκες έχουν νεκρούς στις οικογένειες από τους διχασμούς ( και από την μία πλευρά και από την άλλη ) όταν ο Τσακαλώτος δήλωσε ότι εκείνος έμαθε όταν ήταν μικρός ότι η Μακεδονία φτάνει μέχρι την Βουλγαρία” ;

Εκτός από τα εθνικιστικά παραληρήματα , υπάρχει και μια αφόρητη μπουρδορητορική μιας μπάσταρδης αριστεροαμπελοφιλοσοφίας ουζεδομεζοπολείου, που όποιος εκφράσει μια μικρή επιφύλαξη με την πιθανότητα να ΜΗΝ είναι όλοι οι πρόσφυγες καλοί άνθρωποι, του στήνουν διαδικτυακά ικριώματα και του τάζουν χαριτωμενιές όπως “ψόφα “ και άλλα πιο χαλαρά για την ανατομία της μαμάς του.

Κατάντια είναι να ξεφτιλίζονται άνθρωποι , οποιασδήποτε ηλικίας που επιλέγουν τα βρισίδια αντί τον διάλογο , κατάντια όμως είναι και το ν’ ακούς και τον υπουργό Υγείας να δηλώνει “ σας έχω όλους …., όλοι σας και μόνος μου” ,ενώ ταυτόχρονα σιωπά εδώ και πάρα πολλές μέρες στις επίμονες ερωτήσεις του Γιώργου Τράγκα αν “έδειρε μέχρι αίματος πολίτη” …

Ο Κραουνάκης είναι συγκλονιστικός δημιουργός ,για μένα, είναι μουσικάρα , αλλά ούτε όλες “ οι λούγκρες” γουστάρουν τον Πολάκη, ούτε λεβέντες όπως ο υπουργός , αν είναι λεβέντες ,έχουν ανάγκη το να κρύβονται πίσω από το μανίκι της Ακριβοπούλου στην Κρατική τηλεόραση, ούτε από τα “πυροτενχήματα “ του Κράου .. Που σημαίνει ότι ως έντιμος και ως αγωνιστής ο Πολάκης θα έπρεπε να έχει σταματήσει όλους τους αυτόκλητους συνηγόρους του.

Για να προλάβω την σκέψη σου , αν με τούτα και μ’ εκείνα νομίζεις ότι φλερτάρω Κυριάκο , να ξέρεις ότι όταν τον βλέπω τον συγκεκριμένο Μητσοτάκη , νομίζω ότι όταν χαιρετάει ανθρώπους , μετά από κάθε τρεις χειραψίες, πηγαίνει και αποστειρώνει, χέρια, πρόσωπο , πατούσες …..

Την έχουμε πολύ άσχημα κατά την ταπεινή μου γνώμη δηλαδή…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...