Από την Έλλη έως την Ρία, και άλλες διαταραγμένες σκέψεις

867

Σιώπησα για μερικές μέρες. Θα ήθελα να σας έχω λείψει δραματικά. Είμαι άλλωστε τόσο μετριοπαθής και σεμνή.

Γράφει η Νανά Παλαιτσάκη 

Το πρόβλημά μου ήταν ότι δεν ήξερα με τι απ’ όλα να καταπιαστώ. Ήθελα να γράψω έναν ύμνο για την Έλλη Στάη, αλλά με πρόλαβε ο Δημήτρης Δανίκας. Νομίζω ότι τέτοιο κείμενο που έγραψε ο Δανίκας για την Έλλη Στάη, δεν το είχε γράψει ούτε ο Απόστολος Παύλος για την Παναγία. Της άξιζε. Μετά τον Δανίκα δεν μπορώ να γράψω τίποτα περισσότερο. Την ανέδειξε ως την πιο όμορφη, την πιο έξυπνη, την πιο περιζήτητη, την πιο ποθούμενη από άντρες , την πιο αντικειμενική, την πιο γυμνασμένη, την πιο διατροφικά συνεπή, την πιο ….. Καλά και έκανε. Γιατί κάποτε πρέπει να μπαίνουν τα θέματα σε τάξη. Άκουγα ένα πρωινό, τον Γιώργο Τράγκα στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών. Εντάξει. Δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο. Αφού φυσικά θυμήθηκε, την εποχή που δούλευε για την εφημερίδα Ακρόπολη (λίγο μετά που ανακαλύφθηκε ο τροχός δηλαδή ) είπε ότι είχε συναντήσει την Έλλη που έκανε τότε ρεπορτάζ για την Αυγή και αναρωτήθηκε ως ρεπόρτερ τότε “πιο είναι αυτό το παιδί” … Γνωστός σεξιστής ο Γιώργος Τράγκας , δεν έκανε καμία έρευνα για τα προσόντα της κυρίας, η οποία ήταν αριστούχος και του Αρσακείου και της Νομικής . Τίποτα ! Τίποτα! Τίποτα ! Καθηλώθηκε επιπόλαια από την εξωτερική εμφάνιση της Έλλης. Και τι λες αναγνώστη ότι σχολίασε μετά, αφού θυμήθηκε εκείνη την εποχή . Σχολίαζε τις ατάκες της Έλλης στον πρωθυπουργό , ο οποίος ως bon viveur την προσκάλεσε να πάνε μαζί στα μπλόκα των αγροτών. Τι πως σχολίαζε τις ατάκες του πρωθυπουργού ; Τραγκίστικα. Φυσικά και φαντασιωνόταν να είναι η Έλλη με τον Αλέξη στα μπλόκα και σ’ ένα τρακτέρ εκείνος πάνω με την ντουντούκα ν’ ανοίγει δρόμο! Αχ Γιώργο. Όσα δεν φτάνει η αλεπού ….. Τέλος πάντων με τα πολλά και με τα λίγα, χάρηκα που επιτέλους βγήκε ο Δανίκας και ύμνησε τα πιο ωραία μάτια της Ελληνικής τηλεόρασης.

 

Μετά γίνανε πολλά. Ο Κοντζιάς έκανε μηνύσεις στον Καμμενο. Ο Πάνος Καμμένος τάζει στον Κοτζιά ότι θα τον “τελειώσει”. Ο Πολάκης ηχογραφεί τον Στουρνάρα. Η συνομιλία πηγαίνει στον Βαξεβάνη και γίνεται “κορδέλα “ στα site. Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας πήρε ένα καταναλωτικό δάνειο ύψους 100000 Ευρώ γιατί με 80000 Ευρώ τον χρόνο δεν θα προκάνει όλα. Σιγά το ποσό !!! Εννοείται ότι με 80.000 το χρόνο ως υπουργός δεν τα βγάζεις πέρα , ενώ με 450 και συνταξιούχος κάνεις επενδύσεις.

 

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η ηχογράφηση που έκανε στον Στουρνάρα στοιχειοθετεί ποινικό αδίκημα πολύ σοβαρό, αλλά ο Πολλάκης που είναι μάγκας και χορευτής καλός, “δίνει” ως μην νομότυπους δανειολήπτες τον Κυριάκο και την Σπυράκη και γενικώς Νέο – Δημοκράτες .

Εγώ πάλι ξέρω ότι αν είναι η δόση που δίνω στην τράπεζα τον μήνα κατά 2, 5 Ευρώ μικρότερη θα παίρνουν απ’ όλους τους αριθμούς οι εισπρακτικές κάθε ένα τέταρτο της ώρας. Αλλά εννοείται ότι “άλλο “ εγώ , “άλλο ο Πολλάκης’’ . Άλλο οι πολίτες , άλλο οι τιτλούχοι.

Το βράδυ που έπεσα να κοιμηθώ είδα ένα όνειρο. Είδα να κυβερνάει Νέα Δημοκρατία με ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος Δημοκρατίας να είναι ο Κώστας Καραμανλής. Είδα δηλαδή τον Αλέξη με τον Κυριάκο σ’ ένα μπαλκόνι αγκαλιά ( πως ήταν ο Τσίπρας με τον Καμμένο ) και μετά τον Κώστα Καραμανλή να στέκεται με σταυρωμένα χέρια όρθιος και παιδάκια να χορεύουν ολόγυρα. Εννοείται ότι είδα σκηνή από κάλαντα Χριστουγέννων στο προεδρικό Μέγαρο.

Σε αυτή την χώρα , επειδή έχουμε δει τον Τέρενς να κλαίει για την Μακεδονία και να καταριέται τον Σύριζα και τον Τσίπρα , τον Πάνο Καμμένο να είναι αγκαλιά με τον Αλέξη και να σφιχταγκαλιάζονται, την Έλενα Κουντουρά να δηλώνει «Εάν και εφόσον έρθει αυτή η συμφωνία στη Βουλή, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θα τη στηρίξουμε. Για να δούμε λοιπόν τότε ποιοι θα τη στηρίξουν» έχουμε δει την Παπακώστα την Μεγαλοοικονόμου, τον Παπαχριστόπουλο, τον Μωραΐτη, τον Τόλκα είδα και εγώ τα “ όνειρα “ .

Και για να κλείσω προς το παρόν . Έχω πολύ μεγάλο εκνευρισμό με τους πολιτικούς συντάκτες που κάθε μέρα , κάθε ώρα από το 2015 προσπαθούν να προκηρύξουν τις εκλογές ! Λες και μέσα τον απέραντο βούρκο , η λύση είναι η ημερομηνία.

Πάντως …έχω και ένα σενάριο ακόμη που με στοιχειώνει. Λες να τα βρούνε και πάλι o Πάνος Καμμένος με τον Αλέξη Τσίπρα όπως ο Ψωμόπουλος με την Ρία Αντωνίου ; ( για όσους δεν θυμούνται η Ρία κατάγγειλε για βιασμό τον επιχειρηματία, έγινε το “σύρε και έλα “ και το αποτέλεσμα ήταν να πάνε αγκαλιά στον Ρέμο με τον καλλιτέχνη να παθαίνει “εμπλοκή “ )

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...