Ας σοβαρευτούμε …

Μεταξύ μας, ο πρωθυπουργός πήγε στον Ερντογάν, γιατί φήμες ήθελαν να θέλει η Μεγαλοοικονόμου να του χορέψει Τσιφτετέλι τούτες τις μέρες. Πρωθυπουργός μπορεί να είναι , αλλά είναι και άνθρωπος. Μην είμαστε άδικοι. Τυχερός ο Αλέξης. Μια χαρά του έκατσε η επίσκεψη στην Τουρκία και γλίτωσε …προσωρινά.

Γράφει η Νανά Παλαιτσάκη

Αντί να βλέπει την Θεοδώρα να χορεύει το «σήκω χόρεψε κουκλί μου …» προτίμησε να κουβεντιάσει, για Αιγαίο, Υφαλοκρηπίδα, αγωγό, Κυπριακό, 8 αξιωματικούς, Θράκη και παραβιάσεις. Στον πρώτο καφέ αυτά. Γιατί στο τραπέζι βάλανε τα πιο σοβαρά. Άνοιξαν το θέμα survivor και ο πρωθυπουργός ζήτησε ν’ αγωνιστούν οι δυο τους στους κρίκους με guest διαιτητή τον Ντάνο. Καλά γελάτε εσείς, αλλά ο μοναδικός τρόπος που θα μπορούσε να έχει τηλεθέαση αυτό το παιχνίδι , θα ήταν να μπουν στο παιχνίδι και Έλληνες πολιτικοί κόντρα σε Τούρκους, ξεκινώντας από μονομαχία Τσίπρα – Ερντογάν.

Όμως, ενώ είναι σε εξέλιξη το ταξίδι του πρωθυπουργού, εδώ συμβαίνουν συγκλονιστικά γεγονότα τα μάθατε τα πιο σοβαρά; Η Ιωάννα Μπέλα δήλωσε ότι δεν είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Σαλταπήδα. Η κοπέλα αγανάκτησε που τις χρεώνουν σχέσεις με τον κύριο Σαλταπήδα και αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες, προσθέτοντας ότι δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο, ότι αφήνει το θέμα «σχέση» στην τύχη και ότι θα πάει να κάνει πασαρέλα με μαγιό σε κάποια νομίζω πρωτεύουσα της Ευρώπης, μπορεί και στην Αμερική, δεν είμαι σίγουρη. Τι ρώτησες ; Αν έκανε δήλωση και ο Γιώργος Σαλταπήδας ; Όχι. Τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσω εγώ, δεν υπήρξε αντίδραση. Πριν λίγες μέρες και η κυρία Ράνια Θρασκιά, διέψευσε το ότι έχει σχέση μ’ έναν κύριο γιατρό καρδιοχειρουργό τον 45χρονο καρδιοχειρουργό Ιωάννη Παραλίκα, ο οποίος είναι επιμελητής χειρουργός θώρακος και καρδιάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και με τον οποίο πήγαν στα μπουζούκια μόνο φιλικά.

Τίποτα , οι άντρες όταν συνοδεύουν διάσημες, είναι εντελώς αδικημένοι και έρμαια στην τύχη των δηλώσεων του κοριτσιού που συνοδεύουν καθώς είναι το μόνο που μπορεί ν’ ανασκευάσει τις φαντασιώσεις δημοσιογράφων που αντί ν’ ασχολούνται με το τι γράφει ο Τουρκικός Τύπος, κάθονται και φαντάζονται πως να στριφογυρίσουν την ζωή του κυρίου Σαλταπήδα κα του κυρίου Παραλίκα, επειδή ο ένας συνόδευσε την κυρία Μπέλα και ο άλλος την κυρία Θρασκιά.

Τέλος πάντων ξεμπέρδεψα με δύο θέματα που απασχόλησαν τα site και τις εφημερίδες για να επισημάνω το πόσο ξέπεσαν οι παραγωγές της Αννίτα Πάνια, αφού την δράση των πρωταγωνιστών των εκπομπών της την ξεπατικώνουν βουλευτές. Νομίζω δηλαδή ακούγοντας αυτά που συμβαίνουν στην Βουλή, ότι θα βγει από κάπου ο Κατέλης με τον Ταμπάκη και θα τραγουδήσουν με δεύτερη φωνή τον Βούτση το « Είσαι αμαρτωλή δεν σε θέλω πια» παραγγελιά του Λεβέντη στην Μεγαλοοικονόμου.

Πάντως και μέχρι να έχουμε νεότερα για το ερωτικό παροξυσμό Μεγαλοοικονόμου για Αλέξη και αφού ο Πολάκης χόρεψε σέρτικο ζεϊμπέκικο « βρέχει φωτιά στην στράτα μου» και αφού ο κύριος Φωκάς εγκαταστάθηκε στα «παράθυρα» με μια γκαζόζα και ένα κατούρημα, νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να εγκατασταθούνε στο Κοινοβούλιο Νεροτσουλήθρες , ενώ ο κύριος Βούτσης άνετα μπορεί να προσφέρει «γίδα βραστή» μετά τους χορούς και τα παιχνίδια στο νερό.

Βοήθειά μας !

Μπορεί επίσης να σας αρέσει