Ρίξε καημένε καμιά μπάτσα …και τελείωνε

Προτιμώ να γράφω αφού ξεθυμάνει λίγο ο θυμός . Είναι και φορές που δεν θέλω να γράψω βέβαια και να πω το παραμικρό γιατί νομίζω πια ότι μας έχει σιχαθεί το σύμπαν. Είναι και πολλές φορές που θα προτιμούσα να γράφω μόνο προτάσεις για το που θα κάνετε πεζοπορία ή πως θα γλυτώσει η μπουκαμβίλια από την μελίγκρα, αλλά δεν υπήρξα ούτε πεζοπόρος , ούτε κηπουρός.

Γράφει η Νανά Παλαιτσάκη

Πέρασαν αρκετές μέρες μετά το έγκλημα στην Ρόδο. Πέρασαν αρκετές μέρες που συνεχίζουν να περιφέρονται ανατριχιαστικές πληροφορίες σε εκπομπές . Επειδή είμαι και μάνα, συνήθως δεν αντέχω να βλέπω ή ν’ ακούω περισσότερο από τρία λεπτά. Επειδή είμαι και δημοσιογράφος προσπαθώ να καταλάβω αν δικαιούμαι να εκτεθώ με άποψη για τον τρόπο με τον οποίο δημοσιοποιούνται στοιχεία για το θύμα, για την κατάσταση που βρέθηκε αλλά και για τους θύτες. Επειδή είμαι και τοξινωμένη επαγγελματικά από το κριτήριο της τηλεθέασης, ευχαριστώ την συγκυριακή μου τύχη, να μην πρέπει να διαχειριστώ τις εξελίξεις σε “αέρα” τηλεοπτικό.

Επειδή όμως είμαι και γυναίκα, και επειδή έχω μεγαλώσει άντρα θέλω να “πω δυο λογάκια” στις μάνες και τους πατεράδες αγοριών.

 

Μην μεγαλώνετε τ ‘ αγόρια για να γίνουν μόνο νταήδες και γ@@@@ ς γυναικών. Είναι εύκολο να καταλάβεις εάν θέλεις φυσικά ότι όταν ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί το σώμα κάποιου άλλου ανθρώπου, τρίβονται δύο σώματα μεταξύ τους, με αγαθή, λιγότερο καλή ή εντελώς πρόστυχη πρόθεση.

 

Μην μεγαλώνετε τ’ αγόρια σας με τσιτάτα ότι “ οι άντρες δεν κλαίνε” . Είναι πολύ σπουδαίο αλλά και πολύ σέξυ να κλάψει ένας άντρας.

Μην δίνετε χαστούκια στην μάνα των παιδιών σας . Μην τα επιβραβεύετε όταν δέρνουν άλλα παιδιά στο σχολείο. Μην τα προπονείτε με την αρχή ότι οι γκόμενες για να “καταλάβουν θέλουν τις μπάτσες τους” !! Μην βρίζετε χυδαία μπροστά στα παιδιά την μάνα σας.

Μην αφήνετε τις φίλες σας αν τις αγαπάτε ν’ ανέχονται την βία επειδή ο σύζυγος ή ο γ@@@@ς τους έχει ακόμη “μαγαζί γωνία”.

Σταματήστε να εκπαιδεύετε υποψήφιους βασανιστές που κάτω υπό προϋποθέσεις μπορούν να βασανίσουν ή να σκοτώσουν.

Μην φοβάστε να καταγγείλετε την βία από την καθημερινότητα της ζωής σας. Ελαχιστοποιείστε τα κατώτερα ένστικτα που κάνανε πολλούς να θέλουν όταν έμαθαν ότι πιθανόν να βιάστηκε ο 19 χρονος Αλβανικής καταγωγής , ν’ ανακουφίζονται μ ένα “ καλά του κάνανε”. Ο πατέρας του κοριτσιού δημοσίως δήλωσε “δίπλα “ και στους γονείς των θυτών.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να εμφανιστούν τα πραγματικά κίνητρα του μαρτυρικού θανάτου του κοριτσιού, το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω, ότι όσο περιφερόμαστε σαν ανθρωποειδή που επιβραβεύουμε σαν μαγκιά, την κακοποιήση ζώων, το κρέμασμα σκυλιών, τα χαστούκια στις γ@@@@ς , τα μπουνίδια στην γυναίκα που δεν έβαλε τα πουκάμισα σωστά , τα “καντήλια” στην μάνα , τότε οι ηθικοί αυτουργοί και αυτού του φονικού είμαστε όλοι που φέρομαστε κάπως “έτσι”, είτε υιοθετώντας την βία, είτε αποσιοπώντας την .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει