Ο Πρίγκηπας George γιόρτασε τα έκτα του γενέθλια! (Φώτος)

Το παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες του μικρού πρίγκηπα που ποζάρει με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας !

Ο γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ , πρίγκηπας George , έγινε 6 ετών και το παλάτι του Κένσινγκτον «γιόρτασε» τα γενέθλιά του με τρεις νέες φωτογραφίες του. Οι δυο απ’ αυτές δείχνουν πως ο εξάχρονος πρίγκιπας «κληρονόμησε» την… αγάπη του μπαμπά του για το ποδόσφαιρο.

Οι νέες φωτογραφίες του Τζορτζ τραβήχτηκαν από τη μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον και δόθηκαν στη δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσινγκτον με αφορμή τα γενέθλιά του. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, πρώτο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και τρίτος στη σειρά διαδοχής για το βρετανικό θρόνο, γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 2013.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ με χαρά μοιράζονται νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ με αφορμή τα έκτα γενέθλιά του, είναι το μήνυμα που συνοδεύει τις τρεις νέες φωτογραφίες του Τζορτζ.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Σε δυο από τις φωτογραφίες, ο πρίγκιπας Τζορτζ ποζάρει χαμογελαστός, φορώντας τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας και τραβήχτηκαν πριν από λίγο καιρό, μάλλον κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών, στους κήπους του Κένσινγκτον από την Κέιτ Μίντλεντον, που συνηθίζει να είναι εκείνη που φωτογραφίζει τα παιδιά της για τα… επίσημα πορτρέτα τους.

Ο μικρός πρίγκιπας φαίνεται ότι λατρεύει το ποδόσφαιρο «συχνά τον βλέπουν στο παλάτι με μια μπάλα στα πόδια», σχολιάζει η Daily Mail και μάλλον αυτό το έχει κληρονομήσει από τον… μπαμπά του. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αγγλίας και οπαδός της Άστον Βίλα. Πέρα απ’ αυτό όμως, ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι Άγγλος οπότε δεν υπήρχαν και πολλές πιθανότητες να… μην αγαπάει το ποδόσφαιρο!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η φωτογραφία αυτή του 6χρονου πρίγκιπα τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια διακοπών της οικογένειας του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί το μέρος όπου ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ πέρασαν τις διακοπές τους, η Daily Mail αναφέρει ότι βρέθηκαν μαζί με την οικογένεια Μίντλετον στο ιδιωτικό νησί Μιστίκ, στην Καραϊβική.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιώργος Τράγκας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1
Από 9 Σεπτεμβρίου, 7 – 10 το πρωί