Πένθος στο ελληνικό σινεμά: Εφυγε από τη ζωή μεγάλη σταρ του ΄60

Μια πανέμορφη γυναίκα που υπήρξε αστέρι του ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του ΄60, έφυγε από τη ζωή.

Η ηθοποιός Τζίνα Βούλγαρη, που έπαιξε σε αρκετές ελληνικές ταινίες απεβίωσε στα 80 της χρόνια, όπως ανακοινώνει με ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μια αγαπημένη παλιά ηθοποιός… Τζίνα Βούλγαρη… μια πανέμορφη γυναίκα κι ένας γλυκός άνθρωπος έφυγε…. Αντίο γλυκεία μας Τζίνα…. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις ευχές που ποτέ δεν παρέλειψες να μου δίνεις κάθε πρώτη του μηνός με τόση αγάπη… 11 το πρωί του Σαββάτου την αποχαιρετάμε από το Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας», έγραψε ο κ. Μπιμπίλας.

Η Τζίνα Βούλγαρη γεννήθηκε στην Αθήνα 1939. Ηθοποιός του μουσικού θεάτρου εμφανίστηκε αρχικά ως τραγουδίστρια στην Αίγλη Ζαππείου, στο Γκριν Παρκ της οδού Μαυρομματαίων και στο Άλσος του Πεδίου Άρεως με τον κονφερανσιέ-ηθοποιό Γιώργο Οικονομίδη.

Συνεργάστηκε με πολλούς πρωταγωνιστές της μουσικής σκηνής (Ορέστη Μαρκή, Σπεράντζα Βρανά, Βέμπο κ. ά.). Τα τελευταία χρόνια της σταδιοδρομίας της εργάστηκε κυρίως ως τραγουδίστρια σε πολλά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Διέκοψε τις εμφανίσεις της περί το 1985. Ήταν παντρεμένη για λίγο καιρό με τον Πέτρο Πανταζή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει