Ανατροπή στο τροχαίο του Πάνου Ζάρλα – Οι τοξικολογικές εξετάσεις και η ενδεχόμενη εμπλοκή άλλου οχήματος

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ

Την πιθανότητα εμπλοκής άλλου οχήματος που ίσως να μπήκε ξαφνικά μπροστά στον Πάνο Ζάρλα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του μηχανής του και να βρει τραγικό θάνατο ερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «’Ελα Χαμογέλα», οι Αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας κτιρίων κατά μήκος της λεωφόρου Συγγρού.

Όλα είναι υπό έρευνα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μέχρι στιγμής τι ακριβώς συνέβη.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, γίνονται τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 28χρονος είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια.

Όπως ανέφερε ρεπόρτερ της εκπομπής άνδρας εταιρίας security λιποθύμησε όταν αντίκρισε τη σορό του Πάνου στο νοσοκομείο.

Τώρα, στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε νέο βίντεο – ντοκουμέντο, το οποίο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και έχει τραβηχτεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

Ο 28χρονος φαίνεται να κινείται με τη μοτοσικλέτα του στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Συγγρού. Κάποια στιγμή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια, χάνει τον έλεγχο και πέφτει στις προστατευτικές μπάρες, ενώ όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες δεν φορούσε κράνος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Ο νεαρός -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- διαμελίστηκε, πεθαίνοντας ακαριαία στον τόπο του δυστυχήματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει