Ελένη Φιλίνη: «Έτσι έπεσα θύμα του δραπέτη – τραγουδιστή» – Η παγίδα που της έστησε (Βιντεο)

Θύμα εξαπάτησης του δραπέτη – τραγουδιστή είχε πέσει η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίνη, όπως η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται».

Το 2002 ο κατηγορούμενος βγήκε με άδεια από τη φυλακή στην Κρήτη και έκτοτε δεν ξαναγύρισε. Ηταν η περίοδος που όπως εξήγησε η Ελένη Φιλίνη, ο δραπέτης, που είχε εμφανιστεί στην ίδια ως αστρολόγος, απολάμβανε τη χαρά της αναγνωρισιμότητας αφού κατάφερνε να πείσει τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου για το ταλέντο του.

«Έπαιρνε τηλέφωνο μια κοπέλα και έλεγε πως είναι η Φιλίνη και ο ανιψιός της κάτι έπαθε και δώσε μας σε παρακαλώ 50 ευρώ, ας πούμε. Δεν έπαιρνε φίλους αλλά γνωστούς.

Τα ποσά που ζήταγε ήταν μικρά. Τον λυπόσουν. Ήταν με τις χειροπέδες, ζήταγε συγνώμη και οι αστυνομικοί έλεγαν να του δώσω μία ευκαιρία» αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη. Φυσικά, η ηθοποιός προειδοποίησε τους ανθρώπους που πείθονται εύκολα να προσέχουν καθώς κάπως έτσι την… πάτησε και εκείνη.

Να σημειωθεί ότι ο δραπέτης, είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη σε ηλικία 28 ετών. Μετά την διαφυγή του από τις φυλακές, εμφανιζόταν ως γιος πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής, καταφέρνοντας έτσι να κερδίσει την εμπιστοσύνη γνωστών προσώπων που του άνοιξαν το δρόμο προς την δημοσιότητα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει