Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια «παλεύει» με τη νευρική ανορεξία: Ζυγίζει μόλις 47 κιλά

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παλεύει με τη νευρική ανορεξία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, καθώς  έφτασε στα μέσα Φεβρουαρίου να ζυγίζει 47 κιλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η κατάσταση της θυμίζει έντονα την αντίστοιχη της αείμνηστης Νανάς Καραγιάννη, και η οικογένειά της τη μετέφερε κάτω από άκρα μυστικότητα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ώστε η σοβαρή κατάστασή της να μην βγει στο φως της δημοσιότητας.

Στην κλινική νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα, ακολουθώντας ισχυρή αγωγή, η οποία της χορηγούνταν από το στόμα, αλλά και με ορούς.

«Τελευταία φορά που έφαγα ήταν πριν 15 μέρες, αλλά δεν πεινάω καθόλου. Έχω άγχος, πολλή δουλειά, εμφανίσεις, μαθήματα. Από κούραση νιώθω τόση αδύναμη» είπε στον γιατρό της η τραγουδίστρια. Παρότι πήρε εξιτήριο, μια φορά την εβδομάδα είναι υποχρεωμένη να βλέπει ειδικό γιατρό που διαμορφώνει τη διατροφή της.

Η τραγουδίστρια με την εκπληκτική φωνή πήρε τον κατήφορο μετά τον χωρισμό της, αφού δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο άνδρας με τον οποίο ζούσε ένα φλογερό έρωτα θα έφευγε από κοντά της. Πλέον συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις και όσοι γνωρίζουν την κατάστασή της, της εύχονται να γίνει γρήγορα καλά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει