Απαντήσεις-φαρμάκι για Κούγια από Λαζόπουλο: «…Κάνει τη φασαρία της μύγας πριν την μυγοσκοτώστρα…»

214

Ρέστα» έδωσε στην πρεμιέρα της εκπομπής του ο Λάκης Λαζόπουλος εχθές βράδυ, αναφερόμενος στο πρόσφατο περιστατικό με τον Αλέξη Κούγια.

Λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο παρουσιαστής μίλησε για το πρόσφατο συμβάν με τον Αλέξη Κούγια, που πραγματοποιήθηκε στο μαγαζί, όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

«Τώρα, έρχομαι στο κοντό θέμα. Δέκα λεπτά δεν είχα κάτσει. Είχα πάει με την Μαρινέλα. Καλεσμένοι και οι δύο στα γενέθλια μίας φίλης. Ξαφνικά, νιώθω στο λαιμό, έναν να με σφίγγει δυνατά, μου γυρνάει το κεφάλι και μου βάζει τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Δεν σηκώθηκα από τη θέση μου. Κάνω νόημα στους σερβιτόρους να τον απομακρύνουν γιατί αυτός πάντα κάνει την φασαρία της μύγας πριν τη μυγοσκοτώστρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.

«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ λέει ότι ασυναρτησίες βρει. Ότι με έσωσε εμένα από τις κοκαΐνες και τα σκάφη. Εγώ τις παίρνω, αλλά άλλος χτυπιέται. Πώς γίνεται αυτό; Εγώ σε αυτή τη ζωή, έχω αποφασίσει να μη φοβάμαι ούτε κοντό, ούτε ψηλό, ούτε κανέναν. Και να στέκομαι ψύχραιμος σε όλα. Οι ιστορίες δεν γράφονται βιαστικά. Είναι φυσιολογικό κάποιοι άνθρωποι να μην αντιλαμβάνονται τη σάτιρα.

Άλλα δεν το έβαλα εγώ να πηδάει από μάντρες. Δεν τον έβαλα εγώ να τακουνιάζεται με την γυναίκα του και να βγαίνει έξω. Δεν τον έβαλα εγώ να πλακώνεται συνέχεια στα γήπεδα», συμπλήρωσε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...