Για τον Κρ. Μπέιλ, ο Ντικ Τσέινι είναι καλύτερη προσωπικότητα σε σύγκριση με τον Τραμπ

Ο Βρετανός ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ, που έχει τιμηθεί με Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του στην ταινία Vice, διατύπωσε σήμερα την εκτίμηση ότι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, υπό την προεδρία του Τζορτζ Ου. Μπους, ο Ντικ Τσέινι είναι καλύτερη προσωπικότητα σε σύγκριση με τον νυν πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντικ Τσέινι «διαδραμάτιζε έναν ρόλο εξαιρετικά κεντρικό κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών στις ΗΠΑ, εν μέσω διεθνών πολιτικών καταστάσεων» σημείωσε ο Κρίστιαν Μπέιλ, που διεκδικεί ένα Όσκαρ για την ερμηνεία του, σε μια συνέντευξη τύπου στη Berlinale, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, όπου το Vice του Άνταμ Μακέι προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού.

«Αν και θα μπορούσε να έχει υπάρξει σε αυτήν την εποχή, είναι τελείως διαφορετικός από τον Τραμπ, υπό την έννοια ότι ο Τσέινι ήταν πολύ κακός στο να κάνει προεκλογική εκστρατεία και δεν του άρεσε όλο αυτό. Την ώρα που ο Τραμπ, φαίνεται πως ήταν το μοναδικό πράγμα που του άρεσε» εξήγησε ο διάσημος πρωταγωνιστής.

«Ο Τσέινι κατανοούσε την ισχύ που έχει η σιωπή. Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε για τον Τραμπ. Εκτιμούσε ότι η πραγματική εξουσία συνίσταται στο να κινείσαι στο σκοτάδι και να εργάζεσαι με αυτόν τον τρόπο».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει